Райна за пореден път демонстрира перфектна фигура. Певицата се пусна по секси бельо и нажежи страстите в профила си в Инстаграм. Под кадрите "пилето" на попфолка написа: „Аз съм буря, а ти си от типа хора, дето казват: “Обичам дъжда, но да съм си вътре...“

View post on Instagram
 


Еротичните фотоси предизвикаха буря от коментари: “Какви извивки, каква грация!”, “Свободна като вятъра бъди и здравето във тебе да цъфти. Красива, истинска и пряма да растеш и в делата си голяма”, “Имаш убийствен поглед”, „Винаги в унисон с атмосферата, фина и елегантна“, коментират почитателите ѝ.

View post on Instagram
 


Припомняме ви, че откакто се раздели с гаджето си - ММА боеца Валери Тюлеков, Райна не спира да публикува предизвикателни снимки в социалните мрежи. В края на август влюбените гълъбчета поеха в различни посоки след бурен скандал. Двамата, които в продължение на една година демонстрираха безоблачна връзка, обикаляйки из екзотични дестинации по света, се скараха жестоко и разпрата помежду им завърши в полицията. Непосредствено след скандала бившите гаджета изтриха всичките си снимки от профила си в Инстаграм, свидетелстващи за пламенната им любов.

View post on Instagram