Всички малки момиченца мечтаят един ден да бъдат принцеси с дълги красиви коси и да имат много рокли. Но дългата грива е по-важна. При някои се получава, други пък порастват, а трети успяват да надминат дори и собствените си очаквания. Запознайте се с 32-годишната британка Франки Клуни, по-известна като живата Рапунцел.

View post on Instagram
 

Младата дама е художничка, а изкуството струи от очите ѝ. Отличен завършек към необичайната ѝ визия е дългата ѝ буквално до петите коса. Франки без бой признава, че не е подстригвала косата си повече от 20 години. Още от 6-годишна тя започва смело да мечтае за прелестни къдрици, вдъхновена от любимите си приказни герои, по-специално от Малката русалка. С времето обаче Франки задминала Ариел и заприличала на Рапунцел.

View post on Instagram
 

Днес буйната ѝ грива стига до земята и по нейни думи е спряла не само да я сресва, но и да я мие. Според нея дългата коса не трябва да бъде третирана по никакъв начин, освен с разресване от време на време, което ѝ отнема най-малко час. Връзването ѝ на опашка също е нелека задача.

А вие какво мислите за тази прическа? Бихте ли си пуснали толкова дълга коса?

View post on Instagram
 

Четете още: Не знаех, че съм грозна, докато не видях моделите на Victoria's Secret