Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, днес е вашият ден за мечти, Козирози - по-секси сте от всякога

Денят може да се сравни с мост. Преминаването на този мост е трудно. Само онези, които не са се поддали на изкушението, духовно богатите хора ще се справят. Тези, които няма да могат да устоят на отрицателното въздействие на деня, ги очакват неприятни последици.

Овен –
Когато във вас се пробуди амбиция, вие ставате неудържими по пътя си към успеха и постигането на цели. Сякаш искате да се докажете или да изпробвате способностите си. Ще се почувствате силни и уверени и имате причина за това, защото ще получите нещо, което сте искали от дълго време.

Телец – Много възходи и падения в настроението ви. Контролирайте това, което казвате, за да избегнете проблеми и безполезни дискусии. Възможно е да възникнат задължения, свързани със семейния ви живот, които ще трябва да изпълните, дори и да не ви се иска.

Близнаци – Може да се случи нещо, което е извън вашия контрол и ще трябва да съберете сили и да бъдете търпеливи, докато ситуацията се подобри. Избягвайте да се натоварвате със задачи и се възползвайте от уикенда за почивка и релакс.

Рак – Можете да си позволите да мечтаете, да творите, да бъдете оригинални, да развивате креативността си... Ще бъдете способни на всичко. Невъзможното за вас не съществува. Вашият интелект и вашето шесто чувство ще бъдат най-добрите активи.

Лъв – Денят е белязан от напрегнати транзити, които показват стресови ситуации, от които няма да излезете лесно. Сведете нетърпението си до минимум, за да избегнете по-големи неприятности, особено когато става въпрос за партньорства и любов.

Дева – Този уикенд може да се появят на хоризонта нови възможности и вие ще съумеете как да се възползвате от тях. Ще почувствате, че светът е ваш. В любовта не бъдете толкова рационални и дайте воля на емоциите си. Няма да съжалявате.

Везни –
Този уикенд, дори и да има някакво напрежение в обкръжението ви, ще съумеете да останете настрана от него, за да ви засегне възможно най-малко. Ако нещо ви интересува, не чакайте и поемете инициативата. Обградете се с позитивни хора.

Скорпион – Съмненията, които понякога ви връхлитат, са болезнени. Опитайте се да се отпуснете и да помислите повече за себе си и какво е най-доброто за вас... В любовта можете да имате втори шанс, от който трябва да се възползвате максимално.

Стрелец –
Вие сте оптимисти, весели и позитивни, ще можете да се справите с всичко, което идва. Промените, които очаквате, може да дойдат по-рано, отколкото си представяте... Този уикенд се осмелете да живеете така, както сърцето ви иска от вас.

Козирог – Ще имате увереността, че можете да получите това, което искате. Мощният сексуален магнетизъм, с който сте благословени в момента, ще ви направи център на внимание. Емоциите ви ще бъдат интензивни.

Водолей – Бъдете по-внимателни, когато става въпрос за съвместни начинания, тъй като те вероятно ще изискват много по-внимателен анализ, отколкото в момента можете да им посветите.

Риби – Ще разберете отново, че животът е непредсказуем... И този уикенд, в най-неочаквания момент, може да изникне нещо, което да ви развълнува. Любовта ще заеме голяма част от времето и мислите на мнозина.