Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, днес е време за релакс. Лъвове, късметът ще бъде на ваша страна

Овен –Днес ще бъдете една крачка по-близо до постигане на целите си. Вероятно упоритата ви работа ще ви позволи да постигнете нов професионален успех. Въпреки това, опитайте се да избягвате различни дискусии, за да не усложнявате живота си. По-добре насочете енергията си към развитието на любовните отношения.

Телец –Сутрешните часове ще допринесат за релаксация. Следобед обаче професионалните дейности могат да станат доста непредсказуеми. Най-вероятно ще изпитате силно желание да предприемете някаква смела стъпка.

Близнаци – Трябва да посветите този ден на решаването на практически въпроси. Необходимо е да преосмислите някои неща. Следобедът ще създаде благоприятни условия за реорганизация на личния живот.



Рак
– Началото на деня е благоприятно за релакс и лесна работа, така че е по-добре да избягвате важни задачи, бизнес срещи и преговори. По това време могат да настъпят промени както в плановете, така и в настроението.

Лъв –Късметът ще бъде на ваша страна, което ще играе водеща роля както в професионалния, така и в личния живот. Старайте се обаче да избягвате безполезните и безсмислени действия. В отношенията с любимия човек се очаква период на засилено взаимно разбирателство, подкрепа и доверие.

Дева
– До 14 ч не трябва да стартирате никакви сложни проекти. Ограничете се с лесните задачи. Ако вече сте във връзка, възможна е кавга с партньор. Ако сте необвързани, вземете мерки. Не се надявайте, че любовта сама ще дойде и ще почука на вашата врата.



Везни – Възможно е да се наложи да се сблъскате с някаква несправедливост или да трябва да признаете собствените си слабости. Подгответе се за факта, че вашият чар ще привлича много внимание от страна на противоположния пол.

Скорпион – Сутринта ситуацията на работното място може да е твърде стресираща и нестабилна. Вероятно ще се появят спешни задачи или някои сериозни проблеми. Може да не се чувствате комфортно поради някакви разногласия или конфликти с някого.

Стрелец – Днес ще се покажете от добрата си страна, защото ще помогнете на приятели да се справят с проблемите си. Въпреки това, в любовен план може да се сблъскате с някои трудности, но постепенно ситуацията ще се стабилизира.



Козирог –Харизмата и лидерството ви вероятно ще процъфтяват тези дни, затова другите ще търсят ценен съвет при вас. Но бъдете внимателни, тъй като хората могат да се обидят от някои думи или коментари. Старайте се да не налагате мнението си на всяка цена, защото може да загубите добри възможности.

Водолей
– Отпуснете се, възстановете силата си, защото в близко бъдеще ви очакват страхотни неща и грандиозни проекти. Но днес попълнете запасите си от сила, както физически, така и психологически.

Риби – Добре ще е да обърнете внимание на подробностите, преди да вземете важни решения. Когато се замислите за трудностите, с които трябва да се справите, настроението ви е всичко друго, но не и розово. Трябва да се стегнете.