Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, днес ще завържете нови приятелства

Денят не е подходящ за нови начала. Препоръчва се решаването на малки рутинни задачи, които не изискват много усилия.

Овен – През следващия период ще има повече възможности да прекарате време заедно с партньора си. Благодарение на астрологичното влияние на Венера, ще изпитате силни емоции. Пригответе вечеря заедно и прекарайте време, релаксирайки в прегръдките си. Ако сте без половинка, огледайте се добре около себе си.

Телец – Направете на партньора си малък подарък, който ще го направи щастлив. Подаръкът може да бъде под формата на материална вещ, но може и нещо свързано с емоции и споделеното ви общо минало. Например, заведете го на мястото, където сте се срещнали за първи път.

Близнаци – Опитайте се да създадете живот за себе си, в който да се чувствате добре. Не такъв, който кара другите да се чувстват добре, или такъв, който изглежда добре само отвън. Все пак се задълбочете и анализирайте ситуацията възможно най-добре.

Рак – Създаването на нови приятелства ще е добре дошло днес, но трябва да внимавате да не се сближите с други хора чрез интриги или клюки. Не обръщайте внимание на такива хора, чието основно съдържание на деня се състои в преоценка и оценка живота на другите.



Лъв – Дори понякога да забравяте под стреса около вас, колко много обичате партньора си, няма причина да криете тази любов. Показвайте му своята благосклонност по-често. Ако сте необвързани, направете крачка и вашата смелост ще ви донесе едно вълнуващо любовно приключение.

Дева – Напоследък в ума ви винаги се появяват по-мрачни мисли, които често ви държат будни. Ако тези мъчителни притеснения продължават да се връщат, осъзнайте, че се нуждаете от комплексна релаксация, за да оставите ума си да си почине.

Везни – Подарете си периоди на уединение и моменти, в които ще се фокусирате само върху собствените си нужди. Съсредоточете се основно върху вашето щастие. Връзката ви със себе си сега е най-важният приоритет за вашето бъдещо удовлетворение.

Скорпион – Днес вероятно ще попаднете в разговор, който няма да е приятен за вас. Покаже дълбочината на вашето разбиране и проявете вашата мъдрост. Хороскопът за днес предсказва, че добротата ви ще бъде възнаградена.

Стрелец – Любовта може да ви подготви няколко урока, които с времето ви учат да разбирате не само партньора, но и себе си. Благодарение на любовта много хора могат да израснат лично. Ако още сте необвързани, е възможно да търсите партньор на грешното място.



Козирог – През днешния ден в живота ви ще се появи възможност, която ще си струва да не пропускате. Осъзнатият Меркурий в Дева отваря ума ви, за да можете да приемете мненията, нагласите и решенията на други хора. Възприемете какво иска да ви каже светът.

Водолей – В работата ви всичко ще върви гладко. Очаквайте похвала. Но не обещавайте нищо, което не можете да изпълните. Това би имало отрицателен ефект върху бъдещата ви репутация. В семейния кръг обърнете повече внимание на възрастните хора и децата.

Риби – Вашата доброта ще ви се върне стократно под формата на презаредена енергия и положителни емоции. Трябва да започнете да се интересувате повече от здравето си и да се грижите за себе си. Вашето здраве няма да се подобри чудотворно от само себе си.