Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, днес ви очакват неповторими преживявания

Овен – Вие сте надарени със способността да виждате обстоятелствата от широка перспектива. Звездите ви съветват да не бързате или да не действате необмислено. Изчакайте подходящия момент, тогава ще имате повече успех.

Телец – Днес успешно ще се справите с всички предизвикателства и проблеми, пред които ще се сблъскате, просто не позволявайте на другите да ви казват какво да правите. Ще бъдете ефективни навсякъде, но само ако имате спокойствието, от което се нуждаете.

Близнаци – Малките неща ще ви направят по-щастливи от всякога и позитивността ви ще се разпространи около вас. Очаквайте прекрасни моменти с любимите си хора. Засилва се желанието ви да внесете красота и стил в дома си.

Рак – Опитайте се да преодолеете този навик, който имате да искате да угодите на всички и помислете повече за себе си и своите интереси. Този уикенд ще преживеете неповторими преживявания, на които трябва да се насладите максимално.

Лъв – Уверени сте в себе си, но самоувереността може да доведе до неправилна оценка на текущите обстоятелства и в резултат на това до грешки. Преди да говорите, помислете за ефекта, който вашите думи могат да имат.



Дева – Развивате тенденция към перфекционизъм. Това като цяло е добре, но звездите съветват да не обръщате твърде много внимание на всеки малък детайл. Изберете спокойната домашна атмосфера и се отдайте на любимите занимания и релакс.

Везни – Днес Луната е в къщата на партньорството ви и ви кани да обърнете повече внимание и грижа на вашата половинка. Дори да мислите, че партньорът ви греши, опитайте се да разберете противоположната гледна точка.

Скорпион – Може да се влюбите в човек, който е свързан с професионалният ви живот. Това може да бъде вашият шеф, колега, клиент. Флиртувайте смело! Двойките ще бъдат по-склонни да експериментират в спалнята и да се наслаждават един на друг.

Стрелец – Където и да се появите, ще привличате всички очи. Нарастващият брой ухажори няма да бъде изненада. Ако вече сте във връзка, флиртувайте с любимия човек, независимо от колко време сте заедно.

Козирог – Обзети сте от емоции, но все пак предпочитате да ги държите за себе си. Можете да сте непреклонни по отношение на вашата гледна точка и други ще мислят, че се опитвате да ги контролирате.

Водолей – Планетарните влияния носят желанието за овладяване на нови знания, информация, улесняват процеса на обучение и позволяват на човек да се изразява по-свободно и убедително. Някой, когото сте омагьосали, няма да може да свали очи от вас.



Риби – Не се старайте да угодите на всички, това е невъзможно. Пред вас стои по-спокоен период. Насладете се на по-интимна атмосфера, далеч от любопитни очи. Може да стане горещо в любовният ви живот.