Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, доверете се на съдбата! Скорпиони, възползвайте се от възможностите

Енергията на деня пробужда в човек чувството за справедливост, доброта, благородство. Хубаво е да прекарате време в средата на близки приятели, в приятна компания.

Овен – В днешният ден вероятно ще изпитате емоционален подем и ще бъдете в добро настроение. Възможно е началото на флирт, което ще ви дари с много положителни емоции и самочувствието ви ще нарасне.

Телец – Денят едва ли ще донесе някакви важни събития, но затова пък ще си прекарате доста приятно. Трудно ще се задържате на едно място. Добре е да се заемете с нещо ново и вълнуващо. Днес е позволено да се поглезите малко.

Близнаци
– Добър ден за общуване. Разбирате се добре с другите, грижите се за техните интереси, както и за вашите собствени. Обсъждането на важни въпроси днес трябва да бъде отложено, особено през втората половина на деня.


Рак – Вероятно нещата няма да се случват точно, както са планирани, нещо може да се обърка или да се наложи да се отмени, но не се нервирайте. Най-важното нещо сега е да не мислите, че няма шанс да промените ситуацията към по-добро. Доверете се на съдбата – очакват ви приятни изненади.

Лъв – Не са изключени трудности днес и често те възникват точно, когато сте ги очаквали най-малко. Не се изнервяйте от дреболии. През втората половина на деня е по-добре да не планирате нищо много важно.

Дева – Този ден ви дава шансове да направите живота по-събитиен и интересен - не ги пропускайте. Приятелите ви могат да предложат много интересни идеи, да споделят с охота своите планове, в които сте готови да участвате.

Везни – Отличен ден за среща с приятели, събиране с хора със сходни интереси, разходка сред природата, спортни игри: всичко ще спомогне за укрепване не само на физиката, но и за постигане на душевно спокойствие.

Скорпион – Креативен ден, в който могат да станат промени към по-добро. Възползвайте се от всички възникващи възможности. Има вероятности да получите важна информация, която ще повлияе върху вашите бъдещи планове.

Стрелец – За повечето представители на знака денят ще е спокоен и стабилен. Прекарайте повече време с близки хора и приятели. Така ще засилите връзката си и освен това самото общуване ще ви бъде приятно.


Козирог – Денят трябва да посветите на себе си. Ще прекарате по-голямата част от времето у дома, в спокойна атмосфера, малко релакс или просто подремване. Следобед ще бъдете в готовност за общуване, за контакти с приятели или близки хора.

Водолей – Креативността ви нараства, появяват се все повече нови идеи. Вероятно не всички от тях са толкова добри, колкото изглеждат на пръв поглед, но всяка една от тях си заслужава да се разгледа и обмисли подробно.

Риби – Следобедът е подходящ само за пасивни действия. Не предприемайте засилена физическа активност на тялото вечерта преди лягане. В противен случай заспиването ви по-късно ще бъде проблематично.