Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, февруари ви носи неочаквани печалби и съдбовна среща

Раци, хороскопът обещава месец на растеж и постижения и следователно ще е пълен с жизнерадост и позитивност. Настъпва добър период за професионалната област. Работната среда е хармонична. Ще получите нужното съдействие за постигане на целите си в кариерата. Тези, които сключват договор, ще бъдат при благоприятни условия.

Февруари е положителен месец за финансите. Мнозина ги очакват неочаквани приходи. В търсене на лесни пари ще бъдете предразположени към приключения и всякакви рискове, но това може да доведе до тъжни последици. Така че рискът е неприемлив. Важно е сега да се съсредоточите върху това, което най-много ви харесва, което е по-удобно за вас.

В живота ви ще има известни трансформации, които могат да нарушат обичайната ви рутина. Това обаче ще ви помогне да напреднете с по-бързи темпове. Ще вземете необходимите решения, които ще ви помогнат да възвърнете емоционалната стабилност и това ще има благоприятно въздействие върху всички области на живота ви.



Този период е подходящият момент за започване на нови начинания. Социалните контакти са източник на нови възможности, когато става дума за нови проекти. Февруари е месецът, в който ще осъществите нови бизнес контакти и сътрудничество и само от вас зависи как ще завърши това сътрудничество. Ако сте безработни, има добри възможности да намерите подходяща работа.

Няма да имате сериозни здравословни проблеми. Леките заболявания могат да бъдат излекувани лесно и бързо. Чувствителни сте към проблемите и трябва да намерите положителен начин да освободите стреса и неудовлетвореността. Психичното здраве може да се поддържа чрез техники за релаксация и медитация.



Благоприятен месец за сантименталните въпроси. Ще почувствате, че във вас се пробуждат нови чувства и можете да изживеете много възнаграждаващи моменти в любовта. Отношенията с партньора ви най-накрая са на задоволително ниво и по-добре е да се насладите на приятните моменти с любимия човек и да използвате това време за планиране на съвместно пътуване или да предприемете кратко пътешествие извън града, за да прекарате колкото се може повече време заедно. Това трябва да стане първата половина на месеца. Пред свободните представители на знака се отварят много възможности, но за целта трябва по-често да излизате, много е вероятно да имате съдбовна среща. Венера във вашия 10 дом може да привлече човек по-възрастен от вас или с по-високо положение.