Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, февруари ви носи вълшебни любовни моменти

Раци, дълбоките емоции се задържат в началото на февруари, особено когато Венера се премести в най-психологически сложната област на вашата карта. Предстоят добри новини обаче, тъй като Новолунието на 11 февруари в същата област на вашата диаграма ви помага да разберете пътя си напред. В средата на месеца очаквайте да се почувствате привлечени в противоположни посоки и доста уплашени или притеснени по това време. В края на февруари ще почувствате облекчение от товара си и по-позитивно настроение.

Мнозина ще имат кавги с колеги и дори с шефове, които могат да доведат до конфликти и лоши взаимоотношения, които изобщо не ви трябват в този момент. Понякога е по-добре да запазите мнението си за себе си и да продължите да работите със собствено темпо. Добре е да се доверите на интуицията си, тя ще ви помогне да решите лични въпроси или в работата. Финансите са стабилни, но разходи ви очакват в края на месеца. Възможен е ремонт на колата или нещо в дома, така че е добре да спестите предварително.

Проявете смелост и търпение през първата половина на месеца, тъй като ще трябва да преодолеете някои незначителни трудности, за да постигнете желаната цел. Не рискувайте заради интересите на други хора. Бъдете доволни от настоящата ситуация, не е толкова зле.

Юпитер ви помага повече от всякога да изпълнявате най-големите си желания, свързани с личния живот. През втората половина на месеца ще преживеете вълшебни моменти на емоционално ниво.

За Раците февруари носи много късмет в областта на любовта. Ако сте във връзка или брак, ще можете да прекарате повече време заедно с партньора си и е възможно да пътувате няколко дни, за да се отпуснете и да се посветите един на друг. Насладете се на хармоничните и романтични моменти, които ви чакат напред. Свободните Раци имат голяма нужда да намерят партньор, с когото да се установят, но все пак за това решение трябва да изчакате още малко време.