Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, харизмата ви ще прави чудеса през септември

Рак – Можете да започнете месеца меланхолично, тъжно, но изведнъж нещо ще се случи вътре във вас и ще се преродите като феникс от пепелта. И ще свалите голяма тежест, ще разтоварите раницата от гърба си, пълна с несигурност и страхове.

През септември ще се съсредоточите главно върху въпросите на кариерата. Ученето, бизнесът или работата ще ви погълнат така, че всички останали аспекти ще бъдат оставени на случайността. Ще бъде много активен месец, особено през първата му половина. Ще имате доста работа. Много от вашите задачи ще изискват посещения в различни учреждения или институции.

Начинът ви на мислене ще бъде по-зрял и ще предизвика положителни промени около вас. Време е да действате твърдо, тъй като ще имате достатъчно воля, за да продължите напред с плановете си. Трябва да забравите онези ваши мисли, които понякога ви шепнат, че сте се провалили, че не сте вземали правилно решение, че сте пропуснали нещо и т.н. Насладете се на всички възможности, които ще влязат в живота ви този месец.

Вашият 3 дом – на общуването - е запълнен с планети, което прави времето на първата половина на месеца благоприятно за дискусии, срещи, обмяна на идеи. Парите все още могат да бъдат чувствителна тема. Ако имате конфликт от известно време насам, подобна ситуация може да се промени благодарение на конструктивни разговори, които водят до по-добро разбирателство.



Има шансове да намерите допълнителен източник на доходи или по-добре платена работа. От финансова гледна точка, благоприятен месец. Но в любовта, бъдете внимателни. Има шанс да срещнете човек, който преследва егоистични цели.

Ще трябва да се справите с различни въпроси. Старайте се да не загубите връзка с реалността и да сте наясно с възможностите си. Ще бъдете оптимисти и най-важното - ще заемете позицията на миротворец. Не се поддавайте на малки неприятности, дръжте се героично.

Ще бъде благоприятен месец за семейни събирания и празници. Ще се запознаете с нови хора, които ще останат по-дълго в живота ви. Вашият личен магнетизъм и чар могат да помогнат да привличате хората на своя страна. С помощта на вашата повишена харизма ще получите резултати, на които дори не сте се надявали.Този харизматичен подем ще ви заобиколи с нови приятели и евентуално дори нови връзки. Ще бъде щастлив месец.