Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, мислете в нови посоки! Козирози, днес сте като магнит за околните!

От 14:00 ч до 14:35 ч избягвайте всичко важно за вас. Настроението и емоциите лесно могат да преминават от едната крайност в другата, затова трябва да са под контрол.

Овен – Днешното усещане за жизненост и креативност ще ви даде тласък да продължите напред по-уверено и оптимистично, когато става въпрос за постигане на вашите цели. Винаги се опитвайте да действате методично, дипломатично и логично.

Телец
– Няма да се радвате днес на голяма енергия и понякога ще бъдете мързеливи. Но ще се насладите максимално на простите удоволствия от живота. Съсредоточете се само върху вашите приоритети.


Близнаци – Сближаването с хората ще бъде вашият приоритет през предстоящия период. Много отношения ще бъдат укрепени. Вие сте експерти в организирането и преговорите, но днес ще надминете себе си.

Рак – Може да се притеснявате прекомерно за всичко около вас, но не трябва да позволявате на песимизма да ви завладее. Имате много енергия и не е удобно да прекарвате деня в мислене. Не се страхувайте да мислите в нови посоки и да стъпвате на непознат терен.

Лъв – Трудно ще ви е да мълчите за несправедливостите и нещата, които ви дразнят. Днес ще направите всичко възможно да промените условията около вас. Вашата самодисциплина ще бъде вдъхновение за мнозина.

Дева – Понякога най-добрият начин да помогнете на някого е да го изслушате. Бъдете до вашите близки днес и ги изслушайте внимателно, без да им натрапвате съветите си. Следвайте вътрешния си глас и не правете нищо, което би ви причинило стрес.

Везни – На работното място ще имате нужда от помощ от колеги, ако искате да приключите днешните отговорности навреме. Ситуацията в областта на любовта зависи от вас, така че дайте всичко от себе си.

Скорпион – На работа ще искате да се впуснете към някаква задача, но внимавайте да не пропуснете важен детайл. Изборите направени днес, ще се окажат много важни в бъдеще, така че бъдете внимателни.


Стрелец – Чувството ви за хумор ще ви помогне да избегнете някои напрегнати ситуации. В любовта нещата са страхотни. Ако сте във връзка, бъдете по-отворени за нови преживявания и идеи. Добри новини!

Козирог – Ще бъдете като магнит, който привлича късмета и може да има неочаквани събития, които да ви изпълнят с щастие и увереност. Въпреки че имате много отговорности, това ще ви компенсира, за да видите целите си изпълнени.

Водолей – Можете да имате плодотворен ден, ако успеете да се съсредоточите върху текущите дела. Другите ще имат много изисквания към вас и ако се опитате да угодите на всички, само ще се почувствате ядосани.

Риби – Луната е в благоприятно положение за вас през втората половина на деня, така че атмосферата може да стане доста романтична. Имате възможност да направите значителни промени в личния си живот, но само ако предприемете активни стъпки.