Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, настройте се на вълната на любовта

Овен- Възможни са някои неочаквани събития, които не сте могли да предвидите по никакъв начин. Днес някои ще се впуснат в приключение с колега от работата. Обърнете внимание на дискретността, ако не искате негативни последици на работното си място.

Телец- Имате енергията да спечелите всички битки. На работното място ще получите неочаквано удовлетворение. Отделете достатъчно време на своите лични отношения. Помислете дали партньорът ви не изпитва остър недостиг на внимание от ваша страна?

Близнаци- Потърсете си вдъхновение и изберете промяната. Можете да бъдете всичко, което искате, само трябва да вярвате в себе си. Ще флиртувате с човек, който ще ви накара да се почувствате специални.

Рак- Много неща се случват около вас и това ще повлияе на способността ви да мислите ясно. Да възстановите вътрешния си баланс могат да ви помогнат близки хора. Настройте се на вълните на любовта и нежността.

Лъв- Удивително е колко можете да постигнете, когато сте мотивирани. Днешните постижения ще бъдат вашето доказателство за това. Не потискайте амбициите си, защото те значително ще подобрят живота ви.

Дева- Днес ще се радвате на положителни емоции и благоприятно стечение на обстоятелствата. Най-удачно време е първата половина на деня. Не давайте обещания на партньора си, ако не сте сигурни, че скоро ще можете да ги изпълните.

Везни- Възможно е да получите любовна изповед от човек от вашата компания. Научете се да правите разлика между моментното привличане и истинската любов. Помислете дали си струва да жертвате приятелството.

Скорпион- Променете нещо в отношенията си с партньора, въведете нови елементи в общуването. Не е нужно да се променят много неща - само няколко щрихи са достатъчни, така че да се почувствате по-добре, а връзката ви да стане по-силна и хармонична.

Стрелец- Денят ще е благоприятен за вас, особено в първата му половина. Вашето оптимистично настроение помага да видите привлекателната страна на живота. Способни сте да поддържате взаимоотношенията с близките хора в хармония и баланс.

Козирог- Днес ще бъдете разсеяни и неорганизирани, но най-хубавото е, че ще се научите как да работите чудесно в хаоса. Ще се изненадате, когато в края на деня установите колко добре сте се справили със стотици ангажименти.

Водолей- Трябва да сте предпазливи, тъй като поради лекомислие може да си докарате неприятности. Не игнорирайте знаците на внимание, които получавате от вашия партньор. Някои обстоятелства могат да събудят отново забравени чувства във вас.

Риби- Бъдете любезни с другите и денят ще вземе положителна посока. Имате добър шанс да разширите перспективите си в любовта. Свободните представители на знака е добре да не прекарват времето си сами, а да си потърсят компания или да посетят някое мероприятие.