Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, не оставяйте нищо на случайността! Деви, освободете се от тревожността

През този ден е препоръчително да се ограничи комуникацията или поне да се изключат неприятните разговори. В противен случай, всичко може да завърши с натрупването на отрицателна енергия и кавга.

Овен – Време е да се потърсят нови финансови решения. Старайте се да бъдете обективни във всичко. Проблемите на хората около вас не са ваш проблем, не се месете. В любовта за свободните хора ще се появят нови възможности, гледайте да не ги пропускате.

Телец – На работното място трябва да покажете каква е вашата позиция и да се придържате към своите аргументи. Рационалното мислене ще ви позволи да вземете правилните решения и да излезете от трудна ситуация.

Близнаци – Първата половина на деня ще бъде по-благоприятна и ползотворна. Ще бъдете по-сериозни и задълбочени от обикновено и ще почувствате необходимостта да се съсредоточите върху важни неща. Ще свършите доста полезна работа. Смело импровизирайте.


Рак –Днес не оставяйте нищо на случайността, вместо това планирайте нещата по-внимателно. Денят е малко конфликтен за отношенията. Много е важно да се постигне баланс между емоциите и ума. В любовта звездите настояват да бъдете по-рационални.

Лъв - По отношение на личните отношения това е труден и сложен ден. Понякога околните ви разбират неправилно, възникват недоразумения и двусмислени ситуации. Запазете спокойствие - всички проблеми ще бъдат решени скоро.

Дева – Да се отървете от състоянието на тревожност не е лесно, което ви притеснява и причинява непоносим дискомфорт. Във връзката си е желателно да се държите предвидимо, по-добре да не експериментирате в любовта.


Везни – Венера бавно се насочва към квадрат с Плутон и може да донесе буреносни облаци, ако сте игнорирали или заровили своите чувства, страхове или негодувания, особено със семейството, близък приятел или партньор.

Скорпион - Бъдете практични, пестеливи и икономични. Възможно е да почувствате влечение към колега или делови партньор. В този момент е по-добре да не насилвате нещата, а да им позволите да се развиват постепенно и естествено.

Стрелец - Ако планирате важен разговор или преговори с някого, по-добре е да ги отложите днес. Едва ли ще постигнете очакваните резултати. Това не е денят, в който можете да постигнете целта си само с вербален натиск.

Козирог – Време е да обмислите дългосрочните цели по отношение на кариерата и финансите. Може би ще имате някои идеи за нова промяна. Ще проявите своята целенасоченост и практичност в началото на деня, а следобед ще сте по-склонни да се скатавате.

Водолей – Сложен, забързан и напрегнат ден. Трудно ще е да се концентрирате само върху едно нещо, постоянно ще сте разсеяни, на моменти объркани. Някои от вас ще се дразнят от прекалено засиленото внимание на околните към тях.

Риби
– Днес е възможно да изпитвате вътрешно напрежение. В основата на това напрежение може да е необходимостта да направите дълбоки, трайни промени, които да ви извадят от коловоза. Поддържането на мира е благороден стремеж, но понякога насърчава задържането на обиди.