Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, не пропускайте знаците на съдбата днес

Овен – Не се опитвайте да се борите срещу обстоятелствата, а намерете своето място в тях. Не потъвайте в прекомерни размишления. Включете се в потока на деня и пуснете на воля своите емоции. Случайна асоциация с нещо ще предизвика носталгични спомени у вас.

Телец – Днес вниманието ви ще е погълнато от партньорските взаимоотношения. За мнозина главната цел ще е да завоюват и печелят симпатии, признание, да гонят престиж или да търсят популярност в своите среди.

Близнаци – Денят може да е хубав, само ако се намирате в подходяща и удобна среда и се занимавате с неща, които ви доставят удоволствие или сте в приятна компания. Извън такава обстановка няма да се чувствате по същия начин.

Рак – Днес ще проявите богато въображение и повишена чувствителност. Денят може да е изпълнен с фантазии, мечти, спомени и сладки изкушения. Обърнете внимание на сънищата и знаците на съдбата, които могат да придобият важен смисъл за вас.

Лъв – Звездите ви съветват да прекарате този ден у дома или поне в среда, която предполага уединение, психологически комфорт, моменти на дълбока интимност. Днес ще бъдете вътрешно уязвими, лесно раними и силно впечатлителни.

Дева – Денят носи пасивност и ви предразполага към инертност. Може да ви липсва желание да се занимавате с каквото и да е или да променяте нещо. Слушането на хубава музика ще подхрани чувствеността ви и ще стимулира въображението ви.

Везни – Ако се опитвате да угодите на другите, вместо да изпълнявате собствените си желания, рано или късно ще бъдете разочаровани. Ако разполагате с достатъчно средства, не е изключено да проявите разточителност и екстравагантност. Всяка престижна покупка да се прави с повишено внимание.

Скорпион – Ще се оставите на инерцията на деня. Чувствата ви ще са силни и дълбоки. На мнозина умът ще е изпълнен с мисли за любов, тайни срещи, получаване на нови удоволствия. Някои ще търсят забранения плод.

Стрелец – Някакви съществени събития не се очакват. Посветете този ден на любимите си занимания или да го прекарайте с близки хора. Насладете се на щастливият момент, позволете си да се поглезите. Отпуснете душата си.

Козирог –Общият фон на деня е позитивен, ще ви помогне да се отпуснете емоционално. Преживяванията на някои ще са противоречиви. Възможно е да изпитате недоверие и скептично отношение към благоприятните промени.

Водолей – Попълнение на банковата ви сметка, неочакван приход, нова придобивка, получаване на подарък или преразпределение на семейните средства във ваша полза ще повдигнат леко настроението ви.

Риби – Денят ще даде храна на вашето въображение и вдъхновение. Силните по дух Риби сами ще направляват събитията. По-слабите представители на знака ще разчитат на симпатиите и моралната подкрепа на хората около тях, както и на милостта на съдбата.