Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, нови възможности в любовта. Щастлив ден за Водолея

Специален ден - дори във въздуха можете да почувствате някои промени. Мистика, необичайност цари навсякъде.

Овен – Ще намерите неочаквано търсените решения. Ще гледате на живота с повече оптимизъм и късметът няма да ви обърне гръб. Пазете вътрешния си мир и личното пространство, така ще избегнете главоболие и болки в стомаха на нервна основа.

Телец – Възможни са някои словесни спорове с партньора ви, но внимавайте да не казвате нищо, за което по-късно ще съжалявате. Също така могат да се появят бързи изблици на страст. Време е да наваксате пропуснатото.

Близнаци – Готови сте за всякакви нови начинания, но не прекалявайте и бъдете внимателни. В любовно отношение ще събудят някои нови желания. Ще направите всичко, за да привлечете вниманието на някого. Избягвайте обаче импулсивни реакции.

Рак –Ако от доста време търсите нова работа, има вероятност сега пред вас да се отворят нови възможности. В любовно отношение се виждат също нови възможности: нова среща ще събуди неочаквано силни емоции у вас.

Лъв – Ще забележите някой, който може да прояви емоционален интерес към вас! От вас зависи да решите дали искате да се впуснете в нещо повече или да запазите всичко на нивото на добро забавление или лек флирт.

Дева – Не сте доволни, докато нещата не станат напълно перфектни, но трябва да сте малко търпеливи. По отношение на любовта се нуждаете от повече самочувствие и не се опитвайте да се представяте във фалшива светлина.

Везни – Луната в знака Овен и ви носи физическа сила, енергия и смелост. Животът става много по-динамичен и по-бърз. Вие сте човек с ясно обосновани нагласи, но понякога ви е трудно да вземете правилни решения, да се ориентирате в ситуацията.

Скорпион – Старайте се да избягвате импулсивни спорове с хора във вашата работна среда или с партньора си. Това, което трябва да запомните днес е, че не всички хора в обкръжението ви могат да мислят, да действат, да вярват и да искат точно същото като вас!

Стрелец – Луната в Овен ви зарежда с енергия, така че бъдете нащрек за нови възможности. Дойде време да получите това, което толкова много искате. Може да има нещо в любовния ви живот, което не ви позволява да бъдете щастливи, но Венера във вашия знак ще ви помогне да го разрешите.

Козирог – Пригответе се за ден, изпълнен със задължения, но и много удоволствие. Ще осъзнаете, че има толкова много неща, на които искате да се посветите. Вие сте заети с творчески идеи, които искате да реализирате възможно най-скоро.

Водолей – Предстои ви щастлив ден и изглежда, че животът ви се движи в желаната от вас посока. И все пак една малка и малко странна ситуация може да ви извади от равновесие. Не допускайте да се разстроите много по този въпрос.

Риби – Не сте достатъчно фокусирани на работното място, затова се опитайте да избягвате проекти, които изискват пълна концентрация. Ще се опитате да съчетаете максимално добре работните отговорности с други аспекти от живота си.