Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, очакват ви изненади

Овен - Денят ще бъде приятен, но е малко вероятно да доведе до някакви големи успехи. Възможни са непланирани разходи. Ще бъде трудно да устоите на спонтанните покупки, които едва ли ще бъдат толкова успешни.

Телец – Дори ако мислите, че другите не ви ценят, не забелязват заслугите ви, не се безпокойте - това не е нищо друго освен илюзия. Не бива да рискувате. Денят трябва да премине мирно и кротко. Погрижете се за близките си хора.

Близнаци – Преценявайте добре своите възможности и не се стремете към ненужни подвизи. Добре е да проявите мъдрост и въздържание - това за съжаление е единственият начин да избегнете необмислени действия.

Рак – Продължавайте с това, което сте започнали и проявете разумен консерватизъм. За предпочитане е да отложите връзките с обществеността. Денят е по-важен за жените. Не е изключено да се случи нещо от неочаквано естество.

Лъв – Слънчевото настроение няма да ви напусне през целия ден. Инвестирайте вашата практичност, предприемчивост и организаторските си качества в нещо полезно. Ако подходът ви е правилен, ще постигнете забележителни резултати.

Дева – Денят е подходящ за активни действия във вашата сфера на работа или бизнес. Мислите ви ще бъдат заети изцяло с професионалните ви проблеми. Трябва да приключите с нещо, с което сте се заели - проблем, дейност, задача.

Везни – Днес ще се изпълните с нови емоции, с нови впечатления. Само умерените рискове ще ви донесат полза. Възможно е да възникне конфликт с хора, които се опитват да контролират вашите действия и решения.

Скорпион – Оформят се добри възможности пред вас. Късметът ще ви следва дори да не забелязвате невидимото му присъствие. Вероятно по-късно ще си дадете сметка за това. Ще се върнете към нещо, което преди сте игнорирали.

Стрелец – Добре е да проявите малко повече активност. В днешния ви хороскоп има показатели, които обещават успех на вашите начинания, но лесно можете да се подведете в грешна посока.

Козирог – Трябва да успеете да разчистите ангажиментите, вписани в календара ви. Денят е благоприятен за активните, но добре обмислени действия. Важно е всичко да се прави точно навреме. Работата ви ще изисква максимална концентрация, дисциплина и организираност.

Водолей – Днес е нужно да бъдете предпазливи! Склонни сте да пренебрегнете много важни факти или задължения, само защото не ви се занимава с тях. Добре е да не пазарувате, защото има вероятност после да съжалявате за направените покупки.

Риби – Вашите силни желания ще трябва да регулирате с помощта на клапана за самоконтрол. Отложете важните неща през днешния ден. Усилията ви вероятно ще се окажат напразни. Възможно е да възникнат битови проблеми, с които трябва да се заемете.