Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, октомври ще ви срещне с нова любов

Скъпи Раци, октомври ще ви донесе смесени чувства и липса на баланс, особено що се отнася до психологическото ви състояние. Ще има дни на динамика и увереност, когато всичко ще изглежда добре и възможно. От друга страна, някои дни ще ви накарат да се почувствате слаби и разочаровани и ще се обърнете към близките си за подкрепа.

Октомври не е най-позитивният период за вас, тъй като въздушната енергия на Везните е неудобна за вашето благосъстояние и настроение. По това време много от вас може да са депресирани, да се оплакват от лошо здраве и липса на сили.

Венера и Марс ви правят много креативни и имате много нови идеи. Това е от особена полза за вас от професионална гледна точка. Поддържайте добри бизнес/делови контакти, за да можете бързо да постигнете целта си. Гъвкавостта ще бъде ключът към вашия напредък. Вашата способност да общувате и да впечатлявате ще бъде много важен фактор за успеха. Ще изразходвате много енергия и усилия, но пречките ще бъдат незначителни и лесно преодолими. Придвижвате се лесно към целта си и имате шанс да реализирате плановете си. Меркурий иска да ви помоли да следите по-отблизо бюджета си.

Марс влияе малко на вашето здраве. Трябва да следите водния си баланс. Не забравяйте да пиете достатъчно вода. Вашето тяло се нуждае от това сега повече от всякога. Също така трябва да обърнете повече внимание на диетата си. Имате нужда от повече жизненоважни хранителни вещества и минерали от обикновено. Менюто ви трябва да включва повече зеленчуци или плодове. Рискът от нараняване се увеличава. При работа с режещи инструменти трябва да се внимава особено.

Сега можете да направите много важни и полезни неща за семейството си, за дома, да подредите мебелите, да направите ремонт или големи покупки. Приоритет за много от вас ще бъдат отношенията с близки, техният комфорт и безопасност.

Този месец ще благоприятства любовния ви живот. Ще получите възможност да поправите много неща във връзката си, като по този начин настроението ви ще се подобри. Несемейните имат най-голям шанс да намерят ново щастие. Едва ли някой може да устои на очарователната ви харизма. Дори да сте избягвали късмета досега, нещата могат да станат сериозни в края на месеца.