Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, предстои ви невероятно лято, Телци - уикендът ви носи страхотни изненади

Овен – Ще подемете инициатива да подобрите живота си с много добри резултати. Благодарение на лунното влияние, ще преживеете незабравими мигове. Ще започнете лятото с много предизвикателства и привлекателни предложения.

Телец – Може да се чувствате объркани, но ще се случи нещо неочаквано и позитивно, което ще ви направи щастливи. Отслабващата Луна ви носи спокойствието, от което се нуждаете. Този уикенд ще бъде истинска кутия с изненади и всичко може да се случи в живота ви.

Близнаци –
Емоционално няма да бъдете много стабилни, не вземайте участие в бурни дискусии, които ще изчерпят енергията ви. Не разчитайте на помощта на хората около вас, вие сами ще свършите повече работа.

Рак – Поздравления! С влизане на Слънцето във вашия знак, започвате лятото с късмет и животът ви ще бъде невероятен. Не спирайте да мечтаете, желанията ви може да се изпълнят. Бъдете по-гъвкави и започнете да осъществявате това, което наистина искате.

Лъв – Вие ще бъдете ефективни, а страстта ще ви води. Не се опитвайте да убеждавате хората на всяка цена и не чакайте одобрение от другите. Едва ли ще се концентрирате върху работата, правете нещата едно по едно.

Дева – Около вас ще има спокойна атмосфера. Ще виждате нещата по-ясно, но не вземайте драстични и окончателни решения днес. Без значение колко ще ви е трудно, трябва да направите някои компромиси в любовта.

Везни – Не съсипвайте деня си с работа. Възползвайте се максимално от красотата на живота и се съсредоточете върху положителната му страна. Очаквайте нови възможности за бъдещето, бъдете отворени за всякакви предложения.

Скорпион –
Във вашите постъпки ще се водите от чувствата си. Лесно е да привлечете вниманието на противоположния пол върху себе си. Тези, които са сами, имат шанс за многообещаващо запознанство. Не се страхувайте и вие да поемете инициативата.

Стрелец – Ще се почувствате активни, предприемчиви, много позитивни. Креативността ви ще бъде вашата силна страна в работата. Не стойте у дома и се насладете на лятото, можете да срещнете някой много специален.

Козирог –
Много от вашите решения могат да изглеждат неочаквани, а думите ви – самонадеяни. Всъщност сте готови да поемете отговорност за резултата. Достатъчно е другите да не се намесват, вие ще свършите всичко сами.

Водолей –
Възможно е да има ограничения или блокажи, които ви пречат да бъдете щастливи. Но с пристигането на лятото ще имате енергията, от която се нуждаете, за да не се обезкуражите и да продължите напред с вашите желания.

Риби – Искате да останете приятни за другите, но не жертвайте собствените си интереси. Сантименталните въпроси ще привлекат вниманието ви. Вашите чувства ще бъдат по-страстни, а сексуалните импулси - много мощни.