Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, слушайте вътрешния си глас. Деви, избягвайте конфронтациите

През по-голямата част от деня Луната е в знак Козирог и е в положителни аспекти към планетите. Взаимовръзката й с Плутон по обяд обаче придава характер на напрежение в контактите с другите, влияе върху начина на мислене, като набляга на негативността, подозрението и обсебването, но е полезно, ако искате да изследвате нещата в дълбочина. Противоотровата за всичко това е откритостта и гъвкавостта в общуването. От 15:54 ч. следобед Луната преминава към Водолей, което прави малко по-спокойна и приятна вечерта в петък.

Овен – Петък идва с акцент върху работните или домашните проблеми и задълженията, които имате. Може малко да е напрегната нервната ви система, особено ако имате работа с хора, които се опитват да ви наложат възгледите си или да ви манипулират.

Телец – Някои от вас ще се заемат с дългосрочните си планове, но ще установят, че са заседнали твърде дълго. Други ще правят планове за бъдещето или ще искат да учат нещо ново. Добре ще бъде късният следобед или вечерта да се заемете с нещо, което да разсее умът ви.

Близнаци – Днес мнозина ще се опитват да поставят ред в нещата си или да намерят практически решения на финансовите въпроси. Трябва ви по-добър план за бъдещето. Това, което се нуждае от повече внимание, са контактите ви с другите.

Рак – Прекалено дълго мислите за предлаганите възможности и предложения. Днес някой може да открадне шансовете ви под носа ви, ако оставите страха и колебанието да ви водят. Слушайте вътрешния си глас и го следвайте. Бъдете по-смели.


Лъв – Луната ви прави всички по-взискателни, като също така създава усещане за напрежение във вашите взаимоотношения. Трябва да бъдете доста внимателни, особено в общуването с колеги и партньори, но също така трябва да сте толерантни и непредубедени.

Дева – Нещо в общуването с останалите може да ви възмути, ядоса или дори да се появят негативни мисли. Като цяло е добре да избягвате конфронтациите, освен ако не сте уверени, че ще запазите хладнокръвие, независимо какво чувате.

Везни – Денят ще започне с малко повече натоварване. Най-забавната част от деня започва следобед, когато Луната влезе във Водолей във вашия дом на любовта и творчеството и формира положителни аспекти с Меркурий и Юпитер по-късно.

Скорпион – Днес ще имате склонност да налагате възгледите си на другите по манипулативен начин. Ще бъде трудно да отделите емоцията, страха или безпокойството от вашата обективна преценка, затова по-добре е да не правите никакви заключения.

Стрелец – Луната около обедните часове се среща с Плутон, което малко ще се отрази на ума и душевното състояние. Не че трябва да се случи нещо трудно, за да бъдете тревожни, просто сте склонни да се тревожите повече от нормалното за това, което се случва в ежедневието.

Козирог – Може да се почувствате малко „измъчени“ днес, особено ако срещнете пречки при изпълнение на плановете, но Луната ще ви помогне да намерите благоприятен изход, ако сте в затруднение, особено докато е във вашия знак до 15:54 ч.

Водолей – Може да почувствате, че ежедневието задушава творческите ви тенденции и не ви позволява да имате свобода в действията си. Не позволявайте умът ви да бъде завладян от негативни мисли.

Риби – Избягвайте лошите навици и оставете да почиват умът и душата си. В моменти на стрес винаги имате приятели, които са до вас. От следобед нататък Луната се премества към Водолей и като цяло носи по-спокойни и приятни ритми.