Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, стойте далеч от клюки. Интересна среща очаква Девите

Овен – Хората около вас ще бъдат непредсказуеми, така че бъдете внимателни днес. Денят ви ще премине бързо, най-вече защото ще имате цял куп отговорности. Вие обаче ще бъдете в отлично настроение и днешните предизвикателства няма да са проблем за вас.

Телец – Имате много отговорности, но знаете как да се организирате, за да ги изпълните успешно. Вие сте в добра форма и контролирате енергията си. В любовните отношения се опитайте да подобрите комуникацията и да постигнете повече хармония.

Близнаци – Днес ще искате да се забавлявате, само внимавайте да не прекалите. Правете това, което смятате за най-добро за вас и се съсредоточете върху вашите нужди. Желанието за приключения и свежи преживявания ще отведе мнозина от вас далеч от дома.

Рак – Стойте далеч от клюки, фалшиви новини и безполезна информация. Бъдете придирчиви, когато избирате своята компания. Обградете се с хора, които подкрепят вашите стремежи и които вярват във вас.


Лъв – Би било добре да свършите малките задължения около дома днес. Отношенията с обкръжението ви могат да бъдат напрегнати, има риск от конфронтации и спорове. Внимавайте какво казвате и бройте до десет, преди да отговорите.

Дева – Днес ще имате прилив на оптимизъм. Астралната енергия е благоприятна за вас и разтиква облаците на хоризонта. В областта на любовта ще имате възможност да укрепите отношенията с партньора си. Ако сте свободни, ви очаква интересна среща.

Везни – Ще трябва да положите допълнителни усилия, за да разрешите висящи проблеми, които сте влачили дълго време, но няма да ви липсва енергия или желание да го постигнете. Ако чуете някакви слухове, направете проучване, преди да стигнете до заключение или да обвините някого.

Скорпион – Старайте се да мислите по-обективно. В сферата на любовта нещата не са най-добрите, затова се опитайте да проявите повече разбиране към партньора си. Не забравяйте да отделите поне малко време за себе си през деня.

Стрелец – Говоренето без да се мисли, може да бъде източник на конфликт днес. Внимателно подбирайте думите, които казвате на другите, особено на близките си. Да, те ви обичат, независимо от всичко, но не наранявайте чувствата им.

Козирог – Днешният ден ще внесе яснота в живота ви. Изведнъж "мъглата" ще се надигне и вие ясно ще видите намеренията на някои хора. Избягвайте рисковани разговори с най-близките членове на семейството.

Водолей – Този уикенд ще бъдете авантюристично настроени и ще трябва да правите нови неща, за да излезете от рутината... Можете да срещнете някой, който ще се превърне в положително насърчение за вас.

Риби – Този уикенд ще ви достави моменти на удоволствие в компанията на приятели и ще благоприятства хармонията в любовта. Ще излъчвате силна привлекателност. Вашият спонтанен начин на общуване ще привлича хората около вас.