Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, вижте къде ще срещнете любовта през март

Раци, през март ще кипите от енергия и ще бъдете изпълнени с оптимизъм, въодушевление и ентусиазъм. Трябва да слушате интуицията си възможно най-често. Особено ако възникнат противоречиви въпроси, които изискват незабавно разрешаване. Целият месец ще бъде много променлив със своите възходи и падения. Не бива обаче да забравяте за здравия разум.

За облекчаване на стреса можете да ходите на масаж, на фитнес, да пазарувате, да отидете на кино и не забравяйте да се срещате с приятели, които винаги помагат да забравите за проблемите.

Венера от 5 март ще се движи през 11-ия дом на вашия хороскоп. Тази ситуация не благоприятства страстта и романтиката. Но като цяло имате възможност да подобрите личните си отношения като споделяте общи интереси. Избягвайте да обсъждате въпроси, по които сте на различно мнение. Има голяма вероятност да се изпълни някое ваше отдавнашно желание.

Звездите в любовния ви хороскоп препоръчват на свободните Раци да обърнат внимание на приятелското си обкръжение. Можете да срещнете любовта си в компанията на приятели или в клуб (курс) по интереси. Перспективите да завържете нови отношения са отлични.