Автор
Woman.bg

Разберете каква е била първата работа на Меган

Меган Маркъл с такава лекота влезе в ролята на херцогиня, че редица медии на Острова побързаха да напишат, че тя сякаш е родена да бъде част от кралското семейство.

Но макар днес да я виждаме винаги стилно облечена и с аристократични маниери, истината е, че Меган далеч не е родена със златна лъжичка в уста. Оказва се, че настоящата съпруга на Хари и бивша актриса е била принудена да работи още от 13-годишна.

Първата работа на Меган е в магазинче за замразен йогурт, а заплатата, която е получавала, е била едва 4 долара на час - изключително ниско заплащане за САЩ.

View post on Instagram
 

Работодателката на Маркъл бе открита от репортер на британската медия Express, пред който тя разкри, че Меган е била много отговорен и стриктен работник.

"Тя бе нешлифован диамант. Беше много работлива и изпълнителна, нуждаеше се само от малко помощ. Беше притеснително момиче и аз ѝ помогнах да общува по-лесно с хората. Как да говори с тях, да осъществява зрителен контакт", с усмивка на лице признава бившата работодателка на херцогинята на Съсекс.

Припомняме ви, че и съпругата на принц Уилям - херцогинята на Кеймбридж Кейт, също е работила преди да влезе в кралското семейство.

След като завършва „История на изкуството“ в университета „Сейнт Андрюс“, където през 2005 г. се запознава с бъдещия си съпруг принц Уилям, тя започва да се труди при родителите си, които въртят бизнес с фирма за кетъринг. След като напуска семейната фирма започва да работи в един от скъпите магазини за мода в Лондон - Jigsaw.

Там тя се занимава с организацията на доставките на бижута и аксесоари. Това се случва малко преди Кейт да се сгоди за принц Уилям. На бъдещата херцогиня често се налага да се крие от папараците, които я преследват все по-ожесточено.

"Бях изключително впечатлена от Кейт. Понякога имаше огромни екипи от журналисти на улицата пред магазина, които само чакаха тя да излезе. Тогава й предлагахме да излезе от задния вход, но тя отказваше с думите: "Те ще ме преследват, докато не направят снимки. Предпочитам просто да изляза, да ме снимат и да ме оставят на мира." Тя беше изключително зряла за възрастта си, тогава беше само на 26 г. Не знам дали някой друг би бил толкова учтив с журналистите. Освен това, се държеше чудесно с колегите си и никога не е била надменна", сподели неотдавна един от собствениците на магазина Бел Робинсън пред журналисти.

View post on Instagram