Автор
Woman.bg

Разберете момче или момиче очакват Златка и Джизъса

Както вече ви съобщихме, Златка Райкова и Благой Георгиев ще стават родители. Днес обаче научихме какъв е и полът на бебето. Изкусителната плеймейтка и Джизъса ще посрещнат син, съобщава "Уикенд".

Очаква се наследникът на звездната двойка да се появи на бял свят през октомври.

Според слуховете бившата блондинка била толкова суеверна, че месеци наред пазела в тайна новината за бременността си. Това обяснява и селфитата от предимно стари снимки, които Райкова страстно споделяше доскоро в социалната мрежа, за да заблуждава и без това подозрителните си почитатели.

За да не я урочасат зли и завистливи очи, красавицата дори взела трудното решение да смени и пословичния цвят на косата си, допълва още изданието.

Експерти от коафьорските среди обаче допускат, че драстичната промяна на косата ѝ е резултат от съвета на специалист, доверил ѝ, че бъдещите майки трябва да избягват вредните бои за коса и да се спрат на цвят, близък до естествения. Факт е, че тъмните нюанси изискват по-малко грижи и не изтощават толкова много косата, колкото светлите.

Новината, че ще става майка за първи път Златка разкри в последното издание на "Папараци“. За нейния плодовит възлюбен пък това ще е четвърта рожба, тъй като вече има три от двете си бивши половинки.

В момента бъдещите родители се наслаждават на ваканцията си в Гърция, събирайки тен под палещите лъчи на средиземноморското слънце.

Четете още: Бременната Златка събира тен в Гърция