Ребъл Уилсън отново е във вихъра на любовта. Австралийската актриса, която днес няма нищо общо с пухкавата дама отпреди две години, призна за новия мъж до себе си в подкаста „U Up?“. Изповедта идва повече от година след раздялата ѝ с бившия ѝ партньор - Джейкъб Буш.

Звездата откровено признава, че след раздялата си с Джейкъб е имала няколко краткотрайни романса чрез приложения за запознанство. Въпреки многото къндидати за сърцето ѝ, връзките бързо се проваляли.

Този път обаче чаровната блондинка признава, че е намерила истинска любов в лицето на новия ѝ избраник. Името му обаче тя не разкрива. „Той ме прави многощастлива“, казва тя.

View post on Instagram
 


За сметка на това обаче Ребъл споделя как се е запознала с него. „Срещнах го в стаята на един приятел. Включвах и изключвах приложението Raya, но това беше настройка на приятел. Той ни познаваше и двамата от поне 5 години и си мислеше, че ще се справим – и тогава го направихме!“, разказва тя за запознанствата си в известната платформа.

Уилсън не крие още, че дължи доверието си на новия си любим именно на общия им приятел, който ги запознал. Тя обаче предупреди всички, които желаят да се регистрират в приложения за запознанства, да имат предвид, че в такива платформи има много хора, които се представят за някого друг.

View post on Instagram
 

На въпроса защо е избрала подобен тип платформи за запознанства, Ребъл отговаря така: „Умишлено исках да се срещам с куп хора и да придобия това преживяване, което знам, че не е нормално. Но наистина ми помогна да разбера какво харесвам и какво не... Ходих на няколко срещи с милиардери и след това с хора, които нямаха нищо, това беше пълният спектър от хора“, обяснява тя.

Припомняме, че чаровната комедиантка се раздели с последната си любов в началото на 2021 г. Тогава тя излизаше с Джейкъб Буш. За връзката си с него тя потвърди през септември 2020 г. Но през февруари на следващата година, двамата сложиха край на романса си.

Рейбъл Уилсън и Джейкъб Буш

Слухове, че актрисата е с тенисиста Мат Рийд плъзнаха в края на 2021 г., след като двамата се появиха заедно на червения килим на наградите на Австралийската академия за кино и телевизия. Макар да не парадираха със своята близост пред камерите, начинът, по който позираха, събуди подозрението сред мнозина, че двамата са в интимни отношения.

Вече втора година Ребъл Уилсън е пример за подражание за много жени, които водят борба с излишните килограми. Тя се превърна във вдъхновени на милиони дами от цял свят благодарение на несломимата си воля и резултатите от постигнатото в рамките на една година. Самата тя нарече 2020-та - годината, в която започна борбата с килограмите, "Година на здравето".

С помощта на специална програма тя успя да се отърве с цели 35 килограма за една година, а това ѝ помогна много да промени драстично живота си и да се справи с емоционалното хранене.

Ребъл Уилсън преди отслабването

В свое интервю по-рано, направено за сп. Shape, тя сподели, че дължи удивителната си промяна не на сурови тренировки, а на регулярно ходене пеша. Без това, разбира се, да изключва редовното движение.

Актрисата е въвела и по-здравословна диета в режима си, като акцентът за нея е поставен върху протеините. “Целта ми никога не е била да бъда кльощава. Никога не съм искала да вляза в определен размер дрехи. Поставих си таргета с килограмите, защото ми беше необходима измерима цел”, казва тя.

Четете още: Дейвид Бекъм на 47 - Вики разтопи сърцето му с романтично послание