Автор
Woman.bg

Рене Зелуегър проговори за пластичните си операции

Понякога животът ни поднася много иронични ситуации, но истината е, че всичко, което ни се случва и което чуваме по свой адрес, е трябвало да стигне до нас. За добро или за лошо. И съвсем не мислете, че любимите ни звезди не изпадат в подобно положение и никога не са усещали вкуса на горчивата обида. Напротив, днес ще ви го докажем с една история, която актрисата Рене Зелуегър сподели в интервю съвсем наскоро.

50-годишната дама разкри, че през 2014 г. е получила неочакван шамар от съдбата. В един красив ден тя решила да се качи на метрото в Лондон. Докато пътувала, до нея имало компания от две жени и един мъж, които коментирали звездите. За беда Рене чула точно своето име и то било споменато с негативна енергия.

Поводът за неприятните коментари по нейн адрес било едно от излизанията ѝ на червения килим. Тогава тя получи много критики за корекциите, които е предприела по лицето си. Обвиниха я, че дори е приблегнала към пластични операции. Ето какво точно сподели актрисата:



„Тези хора си говореха за Холивуд и по-специално за дамите в него и колко са глупави те, най-вече Рене Зелуегър. Чух ги как казват: „Как можа да го направи? Да си направи пластична операция на лицето и да смята, че няма да разберем? Тя вече не прилича на себе си.“ Тогава аз се обърнах към тях и им казах: „Така ли? Това е много интересно. Това е моята спирка.“ А те отвърнаха: „О, Боже! Това си ти и сега наистина приличаш на себе си!“ Засмях се, забавно е как се обръщат нещата в този живот. Не мога да отрека, че това, което чух беше доста болезнено, но не отдавам голямо значение на тези неща. Аз съм зает човек и имам какво друго да правя.“

Рене Зелуегър през 2014 г.

Ето така трябва да бъдат приемани критиките, Рене!

Четете още: Вижте как изглежда по бански Кари от "Сексът и градът"