Старата любов ръжда не хваща. Поговорката ще се окаже вярна за Риана. Преди дни плъзнаха слухове, че родената в Барбадос певица се е разделила с приятеля си Хасан Джамил след тригодишна връзка. Певицата и бизнесменът все още не са коментирали официално новината за раздялата.

Вместо да рони сълзи за екс гаджето си, Риана бе забелязана в компанията на рапъра Дрейк. Двамата присъстваха на благотворителното шоу Yams Day в Бруклин. Въпреки че не демонстрираха интимна близост, феновете предполагат, че двамата са подновили връзката си. Припомняме ви, че преди време изпълнителите имаха дългогодишен романс.


През 2016 г. на наградите на MTV Дрейк призна, че е влюбен в барбадоската красавица. „Влюбен съм в Риана от 22-годишен. Тя е един от най-добрите ми приятели. Когато я погледна, въпреки че е по-млада от мен, виждам една жива легенда в нашата индустрия.” Изпълнителят определя Рири като „най-голямата си фантазия“. Двамата за пръв път се сближиха през 2009 г, когато Дрейк се качи на сцената до нея по време на концерта ѝ в Манчестър.