Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Риби, април ви носи нови запознанства

Скъпи Риби, април ще бъде особено важен, ще изисква от вас съзнателни усилия и енергична активност. Този месец ще бъде натоварващ в професионалния сектор, тъй като изглежда ще се появят нови отговорности, които ще ограничат времето ви и ще повлияят на настроението ви. Сатурн ви призовава да разгледате внимателно проблемите, свързани с професионалните взаимоотношения и партньорства и да не ги оставяте да се уреждат сами. Единственото условие за успех ще бъде способността и желанието да поемете отговорност и инициатива.

Марс в Рак формира много полезен тригон към знака ви, като силните енергии и качества сега ще се проявят по много положителен начин, а това са, наред с други неща, смелост и решителност, инициативност и ентусиазъм. А вашият управител Юпитер със сигурност също ще подкрепи тези, които станат по-активни.

Трябва внимателно да наблюдавате здравето си - хроничните заболявания могат да се влошат и да донесат усложнение. Интуицията ви ще стане ваш верен спътник този месец.

Преразгледайте начина, по който общувате с околните и изразявате мислите и чувствата си. Венера в Близнаци от средата на април ще ви донесе хармония в отношенията със семейството, въпреки че нейната квадратура със Сатурн ще извади на повърхността минали ваши проблеми, които трябва да бъдат решени сега на всяка цена. Марс в Рак също носи напрежение и битки с половинката ви, но в същото време стимулира страстта, която съществува между вас. Може би, ако се възползвате от чисто еротичната част, ще успеете да балансирате някои ситуации и да ги успокоите.

Вероятно ще започнете да ставате по-общителни и социални, и е много вероятно да направите важни нови запознанства с хора, които ще останат в живота ви. Ако сте необвързани, е много вероятно да възникне нов флирт там, където не го очаквате, може докато сте на разходка с приятели, пътуване или на среща с хора от вашето обкръжение.