Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Риби, днес емоциите са на високо равнище

Овен – Не разчитайте на никой друг освен на себе си днес. Имате реалистичен подход към нещата и знаете как да пазите границите си добре. Вие ще бъдете изключително упорити в работата си, но тя ще ви донесе добри резултати. Нуждаете се от промяна в областта на любовта.

Телец – Трябва да покажете по-голяма последователност, практичност, стремеж, постоянство и дисциплина. Нещата в професионален план бавно отиват по местата си. В областта на любовта искате да предприемете някои сериозни ходове, но нямате смелостта все още да го направите.

Близнаци – Днес ще почувствате смелостта да говорите открито на работното място и да кажете каквото мислите. Водите лежерен начин на живот, но това не означава, че нямате грижи. Усещането за еуфория в областта на любовта ще ви разтърси през деня или поне повечето от вас.

Рак – Стремете са да живеете максимално днес. Денят ще ви помогне да хармонизирате отношенията си. Хвърлете поглед към живота си, пребройте причините, поради които трябва да се чувствате благословени и да видите колко щастлив човек сте.

Лъв – Днес режимът на деня ще обхваща грижи за здравето, както и изпълнението на служебни или домашни планове, ангажименти. Добър е денят, ако трябва да се заемете с неприятна работа и не искате да бъдете разсейвани.

Дева – Определете приоритетите си за деня и използвайте шансовете, които ви се предлагат. Леки като перо ще се почувствате през първата половина на деня. Нещо ще ви подскаже, че идват по-добри времена за вас.

Везни – Днес ще трябва да станете по-селективни по отношение на контактите и темите, които избирате за разговор. Излезте от рутината и потърсете някои нови преживявания. Вашето щастие е близо.

Скорпион – Има признаци на умора и изтощение във вас. Нуждаете се от повече сън и почивка. Партньорът ви има доста изисквания към вас, но не трябва да вземате всичко буквално. Ако смятате, че животът ви е несправедлив, погледнете го от друг ъгъл, докато откриете хубавото в него.

Стрелец – Това е ден, когато планетите ще ви дадат куража да се изправите пред несправедливостите и да ги премахнете от живота си. Изпълнете задълженията си за деня, които са спешни, без да се налага да се занимавате със задачи, които могат да бъдат отложени. Грижете се повече за себе си.

Козирог – Не всичко, което блести е злато. Днес не съдете хората по външния вид, тъй като много от тях ще носят маска на лицето. Много е важно да съумеете да погледнете в душата им. Бъдете реалисти, вместо идеалисти. Чудесно е да мислите, че светът е съвършен, но това може да доведе до разочарование.

Водолей – Вашият творчески ум ще намери решение на проблемите, които се натрупват около вас. Следвайте интуицията си и не се оставяйте да се ръководите от нуждите на другите. Очаква ви очарователна вечер.

Риби – Емоциите ще бъдат на възможно най-високо равнище. Спрете да се притеснявате за това, което другите мислят за вас. Откритият подход към вашия партньор ще ви накара да разрешите някои проблеми. Ще видите любовта от нов ъгъл.