Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Риби, днес се отдайте на любовта

Овен – Запазете спокойствие. Рискувате да допуснете сериозни грешки, ако се оставите на емоциите или вземате важни решения под влиянието на импулсивни желания. Помислете два пъти, преди да се ангажирате с професионални ангажименти или да промените нещо драстично в тази област.

Телец – Възможно е да възникне конфликт, поводът за който ще е незначителен. Необходимо е да знаете границата, която не трябва да прекрачвате. Постарайте се на всичко случващо се да придадете конструктивен смисъл.

Близнаци – Днес се доверете на логиката, не разчитайте на интуицията. Не се оставяйте чувствата да ви подведат. Най-голямата грешка е да мислите, че няма да направите грешка. Не настоявайте на личното си мнение, вероятно ще бъдете разбрани неправилно.

Рак – Възможно е да изпаднете в минути на слабост и да извършите нещо, за което по-късно да се разкайвате. Не се занимавайте с нищо друго, освен с това, което вече сте планирали. Нужно е не само да покажете упоритост и решителност, но и да проявите мъдрост и самообладание.



Лъв – Чувствате неустоимо желание за свобода. Не е лесно да си наложите да следвате указанията на някого, да изпълнявате задълженията си, да изпълнявате рутинни задачи. Нужно ви е да изпитате нещо необичайно, което да освежи възприятията ви за света.

Дева – Днешните обстоятелства ще изискват да бъдете по-организирани и да заемете конструктивна позиция. Не може да чакате да ви се получат нещата, без да правите нищо. Необходимо е бързо да се избавите от тягостните мисли.

Везни – Не е лесно да се съчетаят собствените ви интереси с интересите на други хора. Възможно е да има противоречия между това, което искате и между това, което очакват другите от вас. Намирането на разумен компромис може да бъде по-лесно, отколкото си мислите.

Скорпион – Вие сте активни и неспокойни, затрупани от противоречиви идеи и ви е трудно да решите какво да правите в този ден. Опитайте се да намерите баланс между вашите собствени нужди и очакванията на другите.



Стрелец – Сега трябва да имате чувство за мярка, за да избегнете прекомерните разходи и прибързани решения, които могат да доведат до загуба. Бъдете нащрек! Има опасност някой да се опита да ви използва.

Козирог – Днес е добър момент да сте по-близо до членовете на семейството, да се грижите за тях, да участвате в техните дела. Обърнете повече внимание на близките си и им помогнете. Малките семейни радости ще направят деня ви по-приятен.

Водолей – В работата ще покажете висока ефективност, ще работите отговорно. Може би ще има някои препятствия пред успеха ви, но лесно ще ги заобиколите. Делата ви може да поемат неочакван обрат, особено по отношение на любовта и приятелството.



Риби – Днес мнозина от вас имат спешни задачи за вършене. Трудно ще се задържате на едно място. Само не забравяйте, че не бива да се излагате на ненужен риск. Добро време за любов, когато положителната нагласа дава най-добри резултати.