Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Риби, днес сте по-съблазнителни от всякога

Овен – Днес трябва да оставите повече време за мислене, в противен случай емоциите ще ви отведат в погрешна посока. На работното място завършете нещата. Добър ден за взаимоотношенията с партньорите, защото Луната се намира във вашия партньорски сектор.

Телец – Много продуктивен ден. Можете да свършите много неща без затруднения. В любовта не бързайте да казвате какво мислите. Понякога мълчанието може да ви спаси от неприятни ситуации.

Близнаци – Преведете в ред мислите си. Време е да вземете важно решение. Един благоприятен ден за онези, които търсят романтика и любовни приключения. Свободните представители на вашия знак имат добър шанс за романтична среща.

Рак – Препоръчително е да прекарате повече време с половинката ви, затова помислете какво се харесва на двама ви. Възползвайте се и от идеите на партньора си. Възможно е да получите новини от приятели.

Лъв – Днес ще се държите като истински лидер (дори това да е във вашата компания само), който води със собствения си пример. Бъдете тактични, много лесно може да кажете, каквото не трябва и неочаквано да развалите нещо.

Дева – Ограничете контактите и се опитайте да общувате по-малко. Това е ден на задълбочена вътрешна работа. През първата половина на деня меланхолията може да се обърне на тъга, да се появи неувереност. Ако не се борите за това, в което вярвате, ще се почувствате много нещастни.

Везни – Бъдете внимателни към тялото си. Днес е важно да "излекувате" вашите комплекси и да се съсредоточите върху любовта към себе си, а не към самокритикуването. Колкото и да сте наранени, знайте че около вас има хора, които ви обичат много.

Скорпион – Като цяло добър ден. Емоционални проблеми обаче могат да възникват от време на време. И всичко се дължи на факта, че не съвсем правилно оценявате ситуацията и вземате това, което желаете за реално.

Стрелец – Ще бъде лесно да реализирате вашите предишни идеи (но това се отнася само за онези, които са били планирани предварително). В любовта е важно да не седите на два стола. Не си играйте с чувствата на други хора.

Козирог – Днес вие сте в отлична физическа форма, използвайте го, за да изпълните колкото се може повече задължения. Не се опитвайте да спасявате хора, които не искат да бъдат спасени, независимо от това колко ви харесват. Само животът може да ги промени.

Водолей – Днес не е добър ден да започнете повече неща едновременно, защото концентрацията ви е ниска. В любовта ще трябва да вложите два пъти повече усилия, ако искате положителни резултати.

Риби – Днес Луната ви прави по-съблазнителни и привлекателни за противоположния пол. Възможно е да се запознаете с човек, който ще предизвика романтичен интерес у вас. Но бъдете внимателни: сега сте склонни да вземате желаното за действително.