Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Риби, очаква ви съдбовна среща

Овен – Много добро време. За активна работа изберете първата половина на деня, а втората прекарайте с любимия си човек. От общуването ще получите само положителни емоции. Не разваляйте отношенията си за изясняване за дреболии.

Телец – Днес ще бъдете изпълнени с енергия и това ще има положителен ефект върху вашите лични постижения. Благоприятен ден за вас в почти всички отношения. Това е чудесно време да общувате и да се забавлявате с приятели.

Близнаци – Решаването на важни въпроси може да предприемете само през първата половина на деня. Възможно е да изпитате някои трудности. Например, ще бъде трудно за вас да се справите с потока от емоции по един или друг повод.

Рак – Красотата на живота се крие в настоящето, така че спрете да обръщате очите си към миналото. Заменете лошите спомени с нови преживявания, които ще ви донесат усмивки. От вас зависи какъв живот ще живеете.

Лъв – Вие ще бъдете в приповдигнато настроение и ще можете да изкарате уикенда добре. Този ден е подходящ за почивка, забавление, търсене на нови приключения. Дори ако сте обременени, с каквито и да било задължения, ще продължите да бъдете изпълнени с оптимизъм и духовна сила.

Дева – Ако ви се струва, че сте нещастни, най-вероятно просто предпочитате да се концентрирате върху негативните аспекти на живота си, пренебрегвайки очевидните му положителни моменти. Опитайте се да планирате днес, колкото се може повече приятни неща за себе си.

Везни - Денят обещава да бъде успешен, ако не изпаднете в плен на отрицателните емоции. Опитайте се да намерите приятно занимание, което ще ви позволи да избягате от негативните мисли. Това е подходящо време да общувате с приятели.

Скорпион – Бъдете внимателни, когато вземате важни решения. Опитайте се да изхождате само от личните си възможности. Ако забележите, че любимият човек не е в настроение, заредете го с позитивна енергия.

Стрелец – Първата половина на деня е подходяща за деловитост. Не бързайте. Правете всичко със скорост, която ви устройва и успокоява. Не допускайте никой да ви притиска. Следобеда и вечерта посветете на забавления и весели компании.

Козирог – Днес не предприемайте сложни дела, освен ако не разчитате на надеждни помощници. В отношенията си с партньора, покажете повече отстъпчивост. Насочете енергията си към положителни неща днес.

Водолей – Ако няма нещо належащо, отложете изпълнението на задачите за други дни, а сега се отпуснете и се отдайте на заслужена почивка. Днешният ден не е отреден за работа, а за забавление и веселие. Наслаждавайте се!

Риби – Бъдете внимателни към новите хора, които се появяват в живота ви. Скоро те могат да се окажат не само случайни персонажи, а да играят главна роля в него. Ако имате проблем с партньора си, погледнете събитията от неговата гледна точка. Това ще промени всичко.