Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Риби, отдайте се на удоволствия и почивка

Овен – Днес не трябва да се доверявате на емоциите и думите. Всяко обещание и всеки факт трябва да бъдат проверени внимателно. В противен случай е твърде лесно да бъдете измамени или да повярвате не в това, което е истина.

Телец – Вашите проблеми трябва да се решават самостоятелно, а не да се разчита на някой друг. Рискувате днес да се превърнете в истински работохолици. Подобно старание ще донесе забележими резултати, но все още сте далеч от реалния успех.

Близнаци – Напоследък може би сте били подложени на прекалено много стрес и напрежение. Тези дни те могат да се проявят като главоболие или безсъние. Научете се да се отпускате. Бъдете внимателни, ако имате тайна връзка.

Рак – Ситуациите може да се променят често и вие трябва да сте гъвкави и да можете да реагирате бързо, за да не изпуснете момента. Промените в личния живот ще са по-вероятни със знак плюс. Има вероятност да се запознаете с приятна личност.

Лъв – Внимавайте да не говорите с никого за намеренията си, защото можете да привлечете вниманието на хора, които ще се намесят в изпълнението на плановете ви. Вашите взаимоотношения могат да преминат през изпитания. Нищо сериозно обаче, с което да не можете да се справите.

Дева – Днес няма да сте много продуктивни и вероятно работата няма да ви спори. Може да възникнат някои трудности или пречки, забавяне в процесите. Време на затишие. Живейте спокойно и без излишни емоции.

Везни – Най-вероятно ще отложите трудовите подвизи за по-късно и ще изпълните точно толкова работа, колкото е необходимо. Ще се насладите на комуникацията с любимия човек. Отличен шанс за тези, които искат да върнат романтиката във връзката си.

Скорпион – В работата малко неща ще зависят от вас. Колкото повече усилия влагате, толкова по-бързо ще се уморите. Погрижете се за външния си вид, защото ще успеете да привлечете вниманието на някого и да събудите интерес към себе си.

Стрелец – По-скоро ще бъде нервен и напрегнат ден. Вашите жизнени сили сега са на много ниско ниво. Делата ви изискват прилагането на значителни усилия, но резултатът няма да отговаря на вашите очаквания.

Козирог – При днешните обстоятелства на преден план излизат самозащитата и укрепването на вече завладените позиции. Най-вероятно ще трябва да защитавате авторитета и житейските си принципи, като в същото време се опитвате да действате уверено и енергично.

Водолей – Звездната атмосфера на този ден е неблагоприятна за работа. Ниският жизнен потенциал може да повлияе негативно на способността ви да работите и да вземате правилните решения. Днес не се изключват малки недоразумения с бизнес партньори и колеги.

Риби – Понякога работите толкова много, че се отказвате от своя малък обществен живот. Отворете се към положителната енергия, която другите искат да ви дадат. Ако някой ви се обади и ви покани да излезете, не стойте у дома! Позволете си удоволствие и почивка. Резултатът може да бъде доста освежаващ.