Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Риби, ще получите неочакван подарък

Овен – Днес някой може да ви изнерви и да предизвиква да покажете отрицателните си черти. Научете се да игнорирате онези, които не заслужават вашето внимание. Излезте на кафе с приятели. Ще имате нужда от техните ценни съвети.

Телец – Бъдете тактични и дипломатични в общуването си, отнасяйте се с разбиране към проблемите на други хора. Така ще имате хармония в отношенията. Денят е подходящ за установяване на нови контакти, обсъждане на нови перспективи.

Близнаци – Следобед енергията е неблагоприятна. Трудно ще сдържате раздразнението си. Не са изключени спорове и разправии предимно за дреболии, но понякога и малкото камъче може да преобърне колата.

Рак – Някои са на кръстопът и се чудят дали са избрали правилната посока. Опитайте се да приемете всичко, което се случва, като някакъв вид тест, който трябва да преминете. В отношения с любимия човек избягвайте конфликти.



Лъв – Като истински лъв с вдигната глава ще приемате възгледите и мненията на другите, но няма да оставите те да ви повлияят. Подходящо време да изградите съвместни планове с партньора си.

Дева – Спорове и дори конфликти са вероятни през втората половина на деня. Опитайте се да се сдържате, чуйте мнението на близките си хора. Само по този начин ще можете да разрешите чувствителните проблеми.

Везни – Всичко, което искате днес е да се излегнете на дивана в любимата си пижама пред телевизора или с книга в ръка. Това е ден за релакс и почивка след тежка работна седмица. Работили сте усилено, така че бъдете възнаградени за това.

Скорпион – Добър ден, за да си починете от суматохата, да останете насаме със себе си, да се отдадете на духовни практики. Ще разберете нещо много важно. Освен това, трябва да възстановите силите на тялото. С близък човек не са изключени спречквания в следобедните часове.



Стрелец – Денят има нестабилна енергия. Посветете времето на домашните си задължения, почивка, лично хоби. Възможни са проблеми, които изискват компромисно решение. Намалете контактите до минимум.

Козирог – Днес може да си позволите да направите нещо непланирано, което ще ви достави радост, дори да е свързано с разходи. Може да поканите гости на вечеря. Ще си прекарате чудесно и ще се заредите с добро настроение.

Водолей – Неделният ден за едни ще премине спокойно, но за други може да се окаже напрегнат. Ако не внимавате, е възможно да възникнат спорове и разправии, които могат да прераснат в нещо по-голямо в отношенията с партньора ви.

Риби – Денят е идеален за решаване на някои належащи проблеми. Ще бъдете активни и продуктивни. Съдбата ще ви поднесе щедър подарък. Днес вашата загадъчност ще се хареса на представителите на противоположния пол.