Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Романтичен ден за Скорпионите. Козирозите кипят от енергия

Овен – На работното си място в момента преминавате през просперираща фаза, така че правете това, което сте правили досега, и не се оставяйте да бъдете дерайлирани от коментарите на другите. Вашата преценка и инстинкти са ви послужили добре и ако им позволите, ще продължат да ви водят към успех.

Телец – Най-накрая можете да се освободите от проблемите от предходния период и да преминете динамично към реализирането на целите си. Би било за предпочитане да измислите план и да се придържате към него.

Близнаци – Днес може да има напрежение и раздразнителност около вас, но ще избегнете най-лошото, ако се справите със ситуацията с дипломация. В личния си живот се нуждаете от по-голямо спокойствие и хармония.

Рак – Ден, в който да посветите времето си на творчески занимания. Оставете практическите за друг ден. Оставете настрана и важните решения, които трябва да вземете. Днес ще трябва да отделите малко време, за да се посветите на приятелско лице.



Лъв – Пригответе се да поемете нови отговорности днес. Трябва да имате готов план, чрез който можете да се справите със задълженията си едно по едно. Не се колебайте да поемете инициативата. Доверете се на себе си и на собствените си решения.

Дева – На работното място има проблеми, които няма да ви позволят да се отпуснете. Опитайте се да възвърнете своя оптимизъм и увереност в себе си възможно най-скоро, в противен случай може да видите, че всичките ви предишни усилия отиват на вятъра.

Везни – Връзката ви се нуждае от повече време и внимание от ваша страна, за да се подобрят нещата. Днес можете да говорите и да изяснявате нещата. Каквото и да ви безпокои, говорете с партньора си. Бутилирането на вашите чувства не служи на никого.

Скорпион – Толкова сте изпълнени с енергия и планетите гледат толкова благосклонно към вас, че можете с всичко да се справите. Днес звездите са на ваша страна в любовта и ще ви помогнат да изкарате романтични мигове.

Стрелец – Днес, психологически погледнато, не се чувствате най-добре. Подобно отношение непременно ще повлияе на плановете ви, тъй като нямате настроение да правите нищо по отношение на тях. Не изпадайте в крайности.

Козирог – Днес сте пълни с оптимизъм и жизненост! Това ще ви помогне да излезете с иновативни решения, които да обезвредят трудните ситуации и препятствия, които са ви застанали на пътя и ви създават безпокойство.

Водолей – В любовния ви живот изглежда нараства дистанция между вас и партньора ви в тези дни. Избягвате честен разговор и това само кара партньора ви да се чувства още по-несигурен. Проведете откровен разговор за всичко, което ви е на сърце. Това ще изясни ситуацията.

Риби – Най-добрият начин да преодолеете всички проблеми във връзката си в момента е да проведете откровена дискусия с партньора си. Финансите ви безпокоят, затова бъдете по-консервативни в разходите.