Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Романтичен ден за Везните. Водолеите са в по-добра форма от всякога!

Денят допринася за постигането на мъдрост, възможностите се увеличават. Могат да се събудят нови способности. Не се учудвайте също, ако нямате желание да правите нищо.

Овен – Днес ще се почувствате силни от тези положителни енергии, които ще гравитират около вас. Изпълнени сте с енергия и добро настроение, денят ви ще бъде изпълнен със слънце и ентусиазъм.

Телец – Денят е добър за творчество, любов, релаксация, потапяне във виртуалната вселена, света на музиката или духовния живот. Приятни спомени ще бъдат преплетени с вдъхновяващи представи и мечти за бъдещето.

Близнаци – В този ден не можете да се придържате към стандартния сценарий. Бъдете внимателни, защото може да се отдадете на момент на слабост. Пазете се от всякакви изкушения и съблазни. Необходима е предпазливост при новите познанства.

Рак – Днес би било хубаво в любовта да надхвърлите скучната реалност и да включите въображението на пълен капацитет. Всякакви внезапни еротични фантазии, неочаквани жестове и забавни изненади са добре дошли. Леката импровизация е подходяща във всяка област.

Лъв –Днес може да решите да направите нещо необичайно вдъхновяващо, да погледнете отвъд хоризонта. Но материалните инвестиции са опасни: съществува риск от неправилна оценка на перспективата и загуба на ресурси.

Дева – Днес ще покажете невероятна находчивост и изобретателност при решаването на технически проблеми, а и други. Ще можете успешно да приложите правилото, че „новото е добре забравено старо“.

Везни – Този ден ще докосне струна от оптимизъм и романтика в душите на мнозина. На повечето ще помогне да се отклонят от проблемите, ще посочи тайния източник на вяра и надежда, ще отвори изкусителни хоризонти, ще даде избор или приятна илюзия.

Скорпион – Още от сутринта направете ясен план за действие и разпределете работното време за изпълнение на определени задачи - това ще ви помогне да направите работата си по-продуктивна. Много въпроси могат да бъдат решени с помощта и подкрепата на колеги или други.

Стрелец – Денят може да изключи вашето логическо мислене и критическо възприятие, да ви даде склонност към идеализъм, доверчивост, сантименталност, надценяване на очакванията. На вълната на днешните настроения може да се възродят предишни надежди.

Козирог – Днес навлизате в период на тайни изкушения и заблуди, които могат да продължат повече от един ден. Трудно ще можете да разграничите границата между фантазия и реалност. Пълни сте с надежда и предпочитате да вярвате в най-доброто.

Водолей – Поставени под егидата на Слънцето, вие сте в по-добра форма от всякога и сякаш поемате всички положителни влияния на вашата среда. Ще имате добри шансове за реализиране на творчески идеи.

Риби – Основната задача на този ден е бързото реагиране на променящите се обстоятелства и разрешаването на проблемите, когато възникнат. Въпреки повишената емоционалност, вие ще можете да държите инициативите си под контрол.