Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Романтична и богата на събития ще бъде 2020-та за Овена

Овните са авантюристични и ентусиазирани хора. Те обичат да обичат. Никога няма да ви е скучно, когато сте с човек Овен, а Овенът няма да има скучна година в никакъв случай.

Хороскопът за 2020-та предвещава, че тази година в по-голямата си част нещата ще са стабилни. Може да дойдат значителни промени, но само ако вие искате да ги правите. Малките промени ще дойдат сами. Ще трябва да действате, ако искате да направите годината си по-вълнуваща.

Импулсивните действия ще ви създадат проблеми. Затова не забравяйте да вложите много мисъл във всичко, което правите особено по времето на ретрограден Меркурий през новата година. Кариерата ви също ще бъде по-стабилна. Можете бавно да се изкачите по стълбицата към успеха, но това ще ви отнеме много усилена работа.

Ако все още нямате партньор, тогава не се притеснявайте - идната година ще бъде богата на събития, свързани с любовната сфера. Това обаче не означава, че трябва да седнете в очакване да се случат нещата. Звездите препоръчват да проявите повече активност и инициативност, както честност и откритост - тези качества ще бъдат по-търсени от всякога за тези, които искат да изградят сериозна връзка.

Освен това трябва да се заемете със собствения си имидж: започнете работа върху себе си, за да подобрите фигурата си, евентуално да промените стила си на облеклото. Не пропускайте нито една възможност да излезете някъде.

За тези, които вече имат втора половинка, годината обещава преход на ново равнище. Отношенията ще станат още по-дълбоки и доверчиви, но те непрекъснато трябва да се развиват и да се движат напред. Не бива обаче да се разчита само на помощта на обстоятелствата. Вие също трябва да положите не малко усилия.

Четете още: Везни, дайте си почивка от проблемите. Скорпиони, не наливайте масло в огъня