Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Романтични емоции разтърсват Раците през октомври

Раци, октомври се проектира като положителен период за вас. Новият месец ще ви донесе засилена креативност, иновативни идеи, събуждане на естествените таланти и тяхното приложение в различни проекти, което ще повиши вашето самочувствие и професионален имидж. Финансовото положение запазва стабилност. Старайте се да се съсредоточите върху работата, защото лесно ще се разсейвате. Преминавате през интензивен процес на вътрешна работа, мотивиран от присъствието на Северния възел в знака Рак.

Примирете се, че не можете да контролирате всичко. Важно е да се избягва прекалената работа, поемането на отговорностите на другите и да се дават съвети, които не са поискани.


През първата половина на месеца общуването ще бъде по-лесно и забавно. Можете да намерите общ език с всеки човек. Личните отношения в този момент ще бъдат забавни и изпълнени с оптимизъм. Връзките със стари приятели може да се възстановят. Общуването ще ви носи специално усещане за радост и признание. Ще прекарате повече време извън дома.

През втората половина на месеца всичко ще се промени. Ще търсите повече тишина, спокойствие и уединение като цяло. Това ще бъде отрезвяващ период в сравнение с първата половина на месеца. Отпуснете се и имайте повече увереност в себе си, не се оставяйте други да ви разколебават и уязвяват самочувствието и сигурността ви.

Месецът ще бъде богат на различни събития. Повечето от тях ще бъдат приятни и успешни. Това е периодът, в който можете просто да се насладите на спокойствието и да се отпуснете малко. От друга страна, Меркурий, Венера и Слънцето ще влязат в петия ви дом (на 03, 08 и 23/10), място, където ще се проведе и Новолунието в Скорпион на 28.10. Важни теми в живота ви ще станат децата и любовта. Някои ще се замислят за създаване на потомство, други вече може да са застигнати от радостната новина.

Ще имате нужда да обедините семейството си, да укрепите семейните отношения. Ще се стремите към сигурност. Особено благоприятно е за свободните представители на знака, някои от които ще получат различни предложения от романтичен характер. С Венера в Скорпион любовта може да предизвика силни емоции и чувства. Сексуалното желание нараства няколко пъти, независимо от възрастта ви, изпълнено е с мечти и фантазии по темата.

Четете още: Близнаци, внимавайте около 12-ти октомври