Днешният ни материал е посветен на Негово величество денимa – дрехата, която заслужено намира място във визията на всяка дама независимо от сезона.

И това е съвсем нормално, все пак едва ли има друг елемент от гардероба, който да се комбинира така добре както с по-елегантни дрехи и аксесоари, така и с такива с подчертан небрежно-спортен стил.

Ако все пак искате конкретни насоки с какво да съчетаете новия си деним, така че да сте неотразими през настоящия сезон, вижте следващите редове:

Връхна дреха

Дънките се връзват еднакво добре както с класическо палто от вълна или кашмир, така и с кожено яке, а също и със спортна връхна дреха.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Ако искате да сте изцяло в крак с тенденциите тази есен, съчетайте денима с вълнено сако - вталено или с удължен силует с характерно мъжко излъчване.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Тренчкот в бежово също е решение, с което няма как да сгрешите.

View post on Instagram
 

Обувки

При избора на обувки – вариантите са буквално безброй и зависят изцяло от вашите предпочитания и стил.

Ако искате да заложите на визия с по-елегантна нотка, подберете токчета. Тази есен актуални са тези с дебел ток. Но винаги може да подберете и класиката – кожени обувки модел "каик".

Стилна наслада за очите ще представлява и комбинация от деним и кожени мокасини. Може да съчетаете денима и с оксфордки или такива модел "дерби". А също и с боти тип "челси" или обувки до глезена с подчертано рокерско излъчване.

Ако сте спортна мацка, смело изберете кецове с масивна платформа, които са истински хит и този сезон.

Риза, пуловер, а защо не ефирна блуза?

Денимът е сякаш измислен, за да се носи с риза. Особено подпъхната в дънките! Това несъмнено е класическа комбинация, която ще ви спечели одобрителните погледи на околните.

Не е пренебрегване и съчетанието от дънки и пуловер. И тук вариантите са много – от модерните за поредна година oversized кашмирени или вълнени пуловери до тези с пришита към тях памучна якичка.



Ако обаче искате визията ви да се характеризира с по-кокетно излъчване, към денима добавете блуза от ефирна материя и сложете няколко деликатни колиета за разкош.

Блузите с дълбоко деколте, тези с инкрустирани камъчета или пък тези, открояващи се с дантелени детайли, са също вариант, който не трябва да подминавате.