Автор
Кристина Кирова

С уважение към възрастните: Smart Social Care - резиденцията, в която се грижат лично и специално за любимите ни хора

Добре дошли в Smart Social Care - най-новата луксозна резиденция за възрастни хора, която предлага висококачествени грижи и специално отношение към любимите ни хора. Тук вашите възрастни роднини могат да получат топло посрещане, внимание, лечение, денонощно наблюдение на здравословното им състояние, културни развлечения, както и възможност за нови приятелства. В дома те имат достъп до медицински грижи от най-висок клас, а обстановката е красива, уютна и спокойна.

Smart Social Care се намира в тих, затворен комплекс, с изглед към Витоша. Любимите ви хора могат да получат всякаква медицинска помощ, включително и от специалист психолог, а също така могат да разчитат дори на юридически и финансови консултации. Когато се доверявате на резиденцията, вие залагате на най-добрите условия за достоен, спокоен и щастлив живот за възрастните ви близки. И знаете, че дори когато нямате възможност да бъдете до тях, те са в най-сигурните и приятелски ръце.

Здравето на гостите в резиденцията се проследява 24 часа в денонощието с помощта на българските умни гривни Wellky от ново поколение, които проследяват във всяка секунда състоянието на всички показатели на всеки от гостите на дома, включително може да бъде проследено местоположението на човека през последното денонощие. В случай, че гривната не е била на ръката на притежателя си повече от 12 часа, веднага бива установена връзка с помощта на кол център.

Обстановката в резиденцията е уютна и приятелска, като всеки получава удобствата, от които се нуждае за спокоен живот, включително остеопатия, рехабилитации, арт терапии, културни мероприятия и високо качество. Резиденцията работи със специалисти, които гарантират отлична грижа за здравето на потребителите. Материалната база и медицинските услуги са от най-ново поколение, а приятелството и топлото отношение са гарантирани.

Първата инициатива на Smart Social Care е насочена към известни спортисти и хора от областта на изкуствата в напреднала възраст. Резиденцията ще отвори врати за тези от тях, които се нуждаят от висококачествени грижи, но не биха могли да си ги позволят.

Домът е отворен за всички възрастни хора, както за дългосрочно настаняване, така и за временни грижи в рамките на няколко дни или няколко часа. Smart Social Care - тук знаете, че близките ви получават висококачествен живот и спокойствие.