Автор
Woman.bg

Салма Хайек показа как изглежда без грим Анджелина Джоли

Общ филмов проект не само събра Салма Хайек и Анджелина Джоли, но и постави началото на силно приятелство помежду им.

Това разкри самата мексиканска актриса. Тя качи кадър от снимачната площадка на лентата Etеrnals на "Марвел", на който позира със своите екранни партньори, а именно Анджелина Джоли и пакистанският актьор Кумаил Нанджиани.

"Анджелина!", написа мексиканката, намеквайки за красотата на колежката си. Да, снимката очевидно е минала през филтър, защото кожата на Джоли е съвършено гладка и с перфектен тен, но спонтанното селфи разкри и тъмните кръгове и зачервени очи на прелестната холивудска звезда, която отново изживява труден период в личния си живот.

“Мислех си, че просто ще снимам филм със страхотни актьори, с които ще играем извънземни. Но не знаех, че ще се сприятеля с невероятни човешки същества”, искрена е Салма.

Няма как да не отбележим, че Анджи избягва да позира за селфита със свои колеги. Актрисата няма профил в социалната мрежа Инстаграм и кадърът ѝ със Салма е едва второто селфи за социалната мрежа, за което тя позира.

View post on Instagram
 

Припомняме ви, че Etеrnals е дългоочакваният дебют на Анджелина във филмите на "Марвел". Лентата за супергерои ни пренася в реалност на експерименти с човешката раса от страна на извънземни. В резултат са създадени безсмъртните свръх хора The Eternals. От експеримента обаче се раждат и злите The Deviants, което довежда до битка между двете мощни раси.

Филмът се очаква да излезе по кината догодина, а в актьорският му състав се откроява името и на още една любима звезда - Кит Харингтън, прочул се с превъплъщението си в "Игра на тронове".

View post on Instagram