Автор
Woman.bg

Само една жена не стига...Мис Москва проговори след развода си с краля на Малайзия

Тази приказка за Пепеляшка се оказа с тъжен край. Кралят на Малайзия, който се отказа от престола заради руска красавица, при това "Мис Москва" 2015, се оказа класически коцкар. Успял да ѝ изневери...два дни след сватбата. След като дълго време заплашва, че ще проговори за причините за краха на брака си, Оксана Воеводина най-накрая повдигна завесата около личната си драма с Мохамед V Келантан. Културни, религиозни или друг тип пречки са застанали между уж прекрасната им любов? Излъгани надежди или криви сметки...преценете сами.

View post on Instagram
 


Най-накрая Оксана, която с днешна дата живее в Подмосковието със сина си Исмаил Леон, изплю камъчето и разказа в ефира на програма "Док ток", че съпругът ѝ мюсюлманин ѝ е изневерил само два дни след сватбата.

View post on Instagram
 


"Съпругът ми беше в банята. Звънна телефонът и на екрана се появи името Боб. Помислих, че това е негов познат от Америка, който иска да му честити сватбата. Вдигнах слушалката и чух истеричен женски глас: "Аз съм жена му, не смей да говориш вместо мъжа ми по телефона!" Фарис излезе от ваната и аз веднага го попитах какво се случва. Той взе телефона и отиде в другата стая. После се върна и обясни, че това е била бившата му жена, с която имал за уреждане още въпроси, свързани с подялба на имоти. Така стана ясно, че аз не съм единствената му жена".

View post on Instagram
 


Оксана признава, че когато приемала исляма и името Rihana я предупредили, че мъжете мюсюлмани могат да имат до четири жени. При последващ брак обаче е нужно съгласието на първата съпруга.

"А в моето брачно свидетелство пише, че аз съм първата и единствена съпруга. Бях убедена, че ще съм и последната жена в живота му. Все пак той е възрастен, имаме 23 години разлика в годините, предполах, че вече се е наживял", разсъждава Оксана.

View post on Instagram
 


Голямата ѝ болка обаче е, че екс монархът изобщо не се интересува от първородния си син, роден след краткия му брак с рускинята. "Веднъж Леон намери снимка на баща си и с интерес заразглежда лицето му. Сърцето ми се изпълни с болка, защото си дадох сметка, че един ден ще трябва да разкажа на детето си истината. Нямам намерение да лъжа Леон, че татко му е космонавт и е отлетял на друга планета".

View post on Instagram
 


Между другото, Исмаил Леон се явява и главен претендент за трона на Малайзия като единствен наследник на монархията. "В Малайзия започнаха борби за трона. Получавам заплахи. Не от бившия ми мъж, а от други източници - такива са дворцовите игри за власт", оплаква се красавицата, която сбъдна за кратко мечтата си да бъде принцеса и да се види в рокля с диаманти.

View post on Instagram
 


Припомняме, че Оксана Воеводина и султан Мохамед V Келантан сключиха брак на 22 ноември 2018 г. През януари 2019 г. кралят абдикира от трона в името на любовта и сватбата си с Оксана, но двамата се разведоха само седем месеца по-късно.

View post on Instagram
 


Оксана от Ростовска област, дете в бедно многодетно семейство, бързо се превърна в трън в окото на кралското семейство на Малайзия от самото начало. Нейната публичност и активността ѝ в социалните мрежи не паснаха на нрава на ислямската монархия и нейните членове.
Историята продължава, но дали приказката ще има щастлив край...

View post on Instagram