Актрисата Сара Джесика Паркър, която всички познаваме като Кари Брадшоу от "Сексът и градът" е потънала в скръб. Самата тя сподели, че е с разбито сърце, след като научила за смъртта на един от най-близките си приятели.

Главният изпълнителен директор на Маноло Бланик и дългогодишен бизнеспартньор на Сара, Джордж Малкемус, почина на 67-годишна възраст на 16-и септември след неуспешна борба с рака. Актрисата и Джордж бяха изключително близки приятели и заедно създадоха модната линия на Сара Джесика Паркър преди седем години.

И въпреки огромната болка от загубата на скъп другар, тя намери сили, за да го почете с красиви и трогателни думи:

View post on Instagram
 

"Днес мога само да кажа, че сърцето ми е тотално разбито. Джордж беше най-добрият партньор и най-елегантният Джентълмен. Почивай в мир, ще се видим отново, а дотогава всеки ден ще се питам какво ли правиш. Ще ми липсваш много. Завинаги."

Няколко часа след тази публикация Сара продължи със сбогуването си:

"За мен беше чест да прекараме толкова години заедно в бизнеса и още повече като приятели. Той беше вдъхновен и вдъхновяващ. Той беше блестящ, с безупречен вкус, принципен и тотално влюбен в работата си, в бизнеса си с обувки и във всичко красиво. Внасяше страст, знание и истинска наслада за всички нас в офиса всеки ден. Благодарение на него, всички бяхме по-добри. Сърцето и мислите ми са с чудесния му съпруг, Тони. Джентълменът Джордж ще липсва много на всички, които го обичаха и които имаха честта да работят с него и да бъдат негови приятели."

Четете още: Супермоделски скандал: Дауцен Крус каза, че няма да се ваксинира, Жизел я защити