Автор
Весела Георгиева

Сашо Кадиев остава в "Преди обед" - но при какви условия?

Актьорът Александър Кадиев явно има нужда от повече време за себе си и проектите си извън телевизията. За това е разговарял наскоро той с екипа на предаването, тъй като много му се искало да има време да снима филми и да играе в театъра. Но май и не бил готов още да напусне Би Ти Ви, където е на трудов договор.

“Никъде не си е тръгнал. Преди 2 години пак се чудеше дали да напуска”, така продуцентът на токшоуто Георги Тошев отговори на слуховете, че Кадиев изоставя предаването. Нито актьорът, нито Би Ти Ви коментираха. Но Тошев потвърди, че са обмисляли заедно как да има повече свободно време, за да изявява и актьорския си талант.

View post on Instagram
 

Навремето, когато Кадиев влиза в предаването, е част от трупата на Малък градски театър “Зад канала” и работи едновременно там и в телевизията. Напуска театъра, заради огромната си тв заетост.

Факт е, че сега участва в пътуващи представления, но като всеки талантлив артист му липсва работата с големите български режисьори. Същевременно, като служител на Би Ти Ви, той не може да се снима в сериали на други телевизии.

View post on Instagram
 

Затова са и предварителните разговори за новия сезон наесен. По традиция предаването се обновява всяка година, така че е напълно възможно то да се появи с два екипа водещи или с няколко основни лица, а той да е едно от тях, казва Тошев. Нищо чудно да получи и собствено шоу в предаването, пише 24 часа.

През този сезон обаче, който за “Преди обед” завършва в края на юни, промени няма да има.