Медийният интерес към любовния живот на Александър Кадиев нарасна значително през последната година, след като се появи нова тръпка, която успя да го накара да зареже дългогодишната си половинка Таня. От танцьорката актьорът има дъщеря, но въпреки че двамата са разделени, той не е забравил грижите си към нея.

Дълго време Кадиев криеше в тайна връзката си със значително по-младата от него Ивелина Чоева, но от няколко месеца афишира любовта им. И макар ситуацията да е крайно болезнена и конфузна за Таня, очевидно е успяла да преглътне егото си и да приеме факта, че сърцето на Сашо вече е заето от друга жена. Нещо повече - този уикенд в Инстаграм бяха публикувани снимки от родното Черноморие, на които Кадиев е прегърнал Ивелина и Таня, а двете не изглеждат никак притеснени, че им се е наложило да споделят моменти от почивката си заедно. Напротив, забелязваме широки усмивка по лицата им, а между тях е и малката Катерина.

View post on Instagram
 

На кадрите не забелязваме майката на актьора, Катето Евро, което може би потвърждава слуховете, че тя не приема младата изгора на сина си. За сметка на това обаче обожава майката на внучето си и двете живеят заедно в Кокаляне. Таня от своя страна приема ситуацията мъжки и няма нищо против да прегърне жената, която ѝ отне любовта. А най-любопитната подробност е постът, с който Кадиев описа снимките, които публикува от морето:

View post on Instagram
 

"Когато животът е хубав и хората се разбират. Всички добродетели, всички благородни и хубави мисли и чувства, това е облеклото на човека. Човек е точен по отношение на тези, които обича. Честният е точен спрямо всички. Велико нещо е Любовта, велик закон, който изпълва душата на човека. Магическа сила се крие в любовта! Тя е ключ, с който всичко затворено се отваря. Тя преобразява отрицателните сили в положителни, повдига човека от земята към небето. Любовта е сила, която създава и възраства, утешава, възкресява, лекува. Тя движи всичко в света. Обичайте се и се разбирайте! Майната му на ЕГОТО!"

Четете още: Маги Джанаварова с горещи снимки по бански