Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Седмичен хороскоп за всички зодии - Меркурий преминава в Рак и ви очаква...

Седмицата ще бъде интересна за някои зодии, ето и пълният хороскоп:


Астро-аспекти

На 25 май Марс в секстил с Уран – аспектът дава подтик да се излезе от рутината, да се направи нещо ново, необичайно. Планетните енергии стимулират изобретателността, инициативността, предприемчивостта. Допълнителната инициатива, вдъхновение и мотивация са идеални за започване на трудни задачи или неща, които сте отложили.


На 28 май Меркурий в съвпад със Северният Лунен възел – нови идеи, които носят напредък и ново разбиране на събитията. Да се избягват прекалено емоционалните реакции.


На 28 май Меркурий преминава в знак Рак


Луната ще се движи през знаците Рак, Лъв, Дева и Везни.


Благоприятни дати за подстригване – 26, 27, 28, 29 (до 12:00ч), 30 (след 13:17ч), 31 (до 14:30ч) май

Благоприятни дни за боядисване на косите – 25, 26, 28, 29 (до 12:00ч), 30 (след 13:17ч), 31 май


„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това е така наречената „Луна без курс” или периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете го така, както е, докато Луната не влезе в следващия знак. С една дума, в тези часове не предприемайте нищо важно.
27.05. 04:07 - 27.05. 09:34
28.05. 16:31 - 29.05. 14:41
31.05. 12:18 - 31.05. 17:39

Овен – Седмицата обещава да бъде успешна за всички, които са активни и мотивирани и не са свикнали да седят безделно. Те ще могат да се справят с трудностите и да поемат пътя към успеха, ако проявят повече инициативност и постоянство. Ситуациите ще изискват вашата решителност и способност да вземате решения бързо, да действате веднага. Благоприятно време за личния живот. Повишената сексуалност ще привлече вниманието на членовете на противоположния пол. Сега мислете по-малко за покупки и придобивки, в противен случай бюджетът ви може да се пропука по шевовете.

Благоприятни дни – 27, 28
Бъдете внимателни – 25, 26



Телец – Не очаквайте подкрепа от други хора, трудно бихте я получили. Някои даже може активно да пречат на вашите планове или да разпространяват клюки, така че се опитайте да не разкривате на никого своите планове. Участвайте активно във всички домашни и битови въпроси. Опитайте се да отделите повече време на децата и родителите, те се нуждаят от вашето внимание. Добра седмица за тези, които мечтаят за любов и искат да преодолеят самотата. Избягвайте връзка с тези, които не са свободни - подобни романтични отношения могат да повлияят негативно на репутацията ви и дори да ви донесат после разочарования.

Благоприятни дни – 25, 26, 30, 31
Бъдете внимателни – 27, 28


Близнаци –
Тази седмица ще ви донесе много късмет. Начинанията ви имат добър шанс да завършат успешно. Има благоприятни условия за реализиране на важни планове и постигането на отлични резултати. В момента можете да направите много. Използвайте този шанс. Погрижете се за себе си и се опитайте да изглеждате по-ярки и ефектни – ще привличате вниманието, няма да останете незабелязани. За тези, които вече са във връзка, звездите обещават напълно нов обрат на събитията, а тези, които все още търсят своето щастие, трябва по-често да си отварят очите на четири.

Благоприятни дни – 27, 28
Бъдете внимателни – 30, 31


Рак – Седмицата е изключително благоприятно време за бизнес и работа. Избягвайте да говорите празни приказки, а вместо това обръщайте повече внимание на делата си. Избягвайте конфликти и спорове, особено с мъж от зодиакалния знак Лъв. Не настоявайте за собствената си правота - вероятно е, правейки някакви заключения, много да грешите или да не виждате пълната картина на случващото се. За да постигнете желаната цел в любовта, би било хубаво да използвате трикове и метода на малките компромиси. Действайте меко и нежно.

Благоприятни дни – 30, 31
Бъдете внимателни – 25, 26


Лъв –
Тази седмица сте преизпълнени с енергия, работата е лесна и спорна. Звездите ще ви помогнат да се справите с трудностите, дори ако ви се струва, че нямате избор. Някои срещи, запознанства и съвпадения може да не са никак случайни. Добре е да си съставите ясен план за действие и да избягвате спонтанните мисли и действия. Това ще ви помогне да се концентрирате. Не бързайте с нещата и слушайте тялото си - всяко претоварване може да повлияе негативно на работата му и самочувствието ви. Ако отдавна искате да промените начина си на живот, действайте сега.

Благоприятни дни – 31
Бъдете внимателни – 27, 28



Дева – Седмицата ще ви донесе напрежение и известна нервност. Не разчитайте на бърз успех следващите дни - всичко ще напредва по-бавно, отколкото очаквате. Опитайте се да не чакате всичко да се разреши от само себе си, а да действате активно. В някои ситуации няма да ви е лесно. Обърнете внимание на близките и се опитайте да погледнете по различен начин на това, което ви притеснява. Дръжте щастието си далеч от любопитни очи и уши. Старайте се да говорите възможно най-малко за себе си и за любимия човек. И не слушайте съветите на други хора, важно е какво казва сърцето ви.

Благоприятни дни – 25, 26
Бъдете внимателни – 30, 31



Везни –
Седмицата ще ви донесе много положителни емоции. Не поемайте много работа и не се опитвайте да се справите с всичко наведнъж – необходимо е да обръщате внимание на близките, на любовта и вдъхновението. Пазете се от скандали - всеки опит за оказване на натиск върху другите, конфликт и защита на собственото мнение може да не е във ваша полза. Най-накрая можете да си починете и да се отпуснете, да прекарате времето както искате. Късметът ще е винаги с вас. Стомахът ви е уязвим, избягвайте подозрителна храна, пазете се от натравяне. Купувайте само висококачествени и свежи продукти.

Благоприятни дни – 27, 28
Бъдете внимателни – 25, 26



Скорпион –
Седмица на активните действия, която ще донесе много спонтанност и непредсказуемост. Всяко действие трябва да бъде балансирано и добре обмислено. Мнозина ще искат вашата подкрепа, любов, така че не се ограничавайте и обръщайте достатъчно внимание на тези около вас. За предпочитане е да не влизате във връзка или да свързвате живота си с нов за вас човек, защото чувствата ви лесно могат да се променят в близко бъдеще. Пазете се от скандали и не вярвайте на слухове и клюки - може умишлено да ви провокират към ревност и недоверие към любимия човек.

Благоприятни дни – 25, 26, 30, 31
Бъдете внимателни – 27, 28


Стрелец – Тази седмица ще е характерна за вас разсеяност. Можете да забравите за своите обещания и задължения. Бъдете внимателни, но по-добре записвайте най-важното. Не планирайте много неща за вършене. Преосмислете поведението си напоследък. Може да откриете грешките, които ви пречат да постигнете напредък и успех. Завършете работата си и се опитайте да използвате новите възможности – тези дни ще имате много от тях и ще се справите с всички трудности, при условие че сте активни. Пазете се от прибързани заключения и не вярвайте на всички думи на другите хора.

Благоприятни дни – 27, 28
Бъдете внимателни – 30, 31



Козирог –
Настоящата седмица ще събуди у вас желание да уредите делата си и да възстановите реда в тях. И ако нещо е излязло извън вашия контрол, тогава няма по-добър момент да се справите с това. Използвайте идеите си, но не бързайте да правите нещо, което е под съмнение или което не ви харесва. Ако животът ви трябва да бъде реформиран и да промените избрания път - не го отлагайте за по-късно. Отпускайте се и си давайте нужната почивка. В това няма нищо лошо. Опитайте да обърнете достатъчно внимание на личния си живот. Именно там ви очакват успехи.

Благоприятни дни – 30, 31
Бъдете внимателни – 25, 26



Водолей –
Тази седмица ще трябва да променяте решенията си повече от веднъж или да действате при напълно нови обстоятелства. Слушайте себе си, възползвайте се от опита си - звездите ще ви помогнат да се справите с трудностите и препятствията, независимо какво се случва. Ще можете да постигнете някоя от целите си, ако проявите повече активност и търпение. Трябва да бъдете малко по-внимателни и да контролирате емоциите. Можете по невнимание да обидите някого, на когото държите. Следващите няколко дни ще са чудесни за реализиране на вашите оригинални идеи. Благоприятна седмица за любов.

Благоприятни дни – 31
Бъдете внимателни – 27, 28



Риби – Седмицата ще бъде продуктивна и успешна за онези Риби, които планират промяна или се опитват да изпълнят това, което са планирали отдавна. Звездите ви обещават светъл и интересен период. Старайте се да се концентрирате повече върху целите си. Не бягайте от проблемите във вашия подводен свят, по-добре потърсете помощ и ги разрешете веднага. Това ще ви помогне да възстановите емоционалното си състояние, което може да бъде малко разклатено. Най-накрая обстоятелствата ще се развиват във ваша полза.

Благоприятни дни – 25, 26
Бъдете внимателни – 30, 31