Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Седмичен хороскоп за всяка зодия

Астро събития:

На 20 ноември Марс е квадратура с Юпитер – Влиянието на този аспект ще обхване цялата седмица. Неблагоприятно време за международни бизнес пътувания и установяване на контакти с чуждестранни партньори. Може да предизвика нова вълна на напрежение в международните отношения, влошаването на военните конфликти, увеличава вероятността от различни видове ексцесии, терористични атаки, улични боеве, сблъсък с полицията. Това се отнася не само до нашата страна, но и за други места. Възможно е да бъдат направени скандални изявления или разкриване на важна за обществото информация. Лесно се провокират спорове водещи до конфликти, може да има проблеми в корпоративния бизнес, в отношенията с чуждестранни партньори. От друга страна тези планетни енергии стимулират амбициите и желанието за успех. Тъй като също водят до нарастване на самочувствието, арогантност и надменност у някои индивиди, това ще пречи на правилната преценка на възможностите и перспективите. Ще има тенденция към неразумни и погрешни действия. Избягвайте да налагате гледната си точка и интересите си над останалите, неетичното поведение. Внимавайте също и вие да не станете жертви на измама и нечестно поведение. Добрата новина е, че хармоничните аспекти на Хирон, Слънцето и лунните възли ще дадат възможност за измъкване от трудни ситуации, ако се покаже гъвкавост и дипломатичност в конфликтите.

На 22 ноември в 11:03ч Слънцето прави ингресия (преход) в знак Стрелец.

На 23 ноември в 07:40ч има пълнолуние. Пълнолунието е в тао квадратура към Марс и опозиция с Юпитер. Противоречията, които са се създали в предишния период, сега ще се изострят и могат да стигнат до краен предел. Може да бъдат и временни нови конфликти. Подходящо време да се освободите от фалшиви връзки или остарели ценности. Не се доверявайте на получената информация преди са сте я проверили, тя може да е невярна. Пазете добре тайните както своите, така и чуждите. Бъдете много внимателни, когато шофирате, засилва се опасността от аварии, пътни инциденти и злополуки. По-засегнати ще бъдат Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.

На 25 ноември Нептун става директен.

Луна без курс

21.11.18 00:47 - 21.11.18 01:44
22.11.18 12:00 - 23.11.18 06:12
25.11.18 07:32 - 25.11.18 08:39

Подходящо за подстригване на: 19, 20 (до 15:49ч), 24 (след18:17ч), 25 ноември

Овен – Най-доброто, което можете да направите е да се фокусирате върху собствената си работа. Също така, не би било лошо да отделяте част от времето си, за да помагате на други хора, но само чрез услуги, не давайте пари назаем. Слънцето е във вашия осми дом, което означава, че ще бъде доста интензивен живота около вас. Юпитер ви предлага добри възможности за пътуване, но също така и за проучване на нови места, както и за продължаване на обучение. Що се отнася до новите запознанства, те едва ли ще доведат до нещо сериозно. Приятелско общуване, флирт - нищо повече.
Благоприятни дни- 23, 24
Неблагоприятни дни – 19, 20, 25

Телец – Марс увеличава амбициите ви и ви дава мотивация за нови завоевания във всички сфери на живота. Тази седмица ще бъдете активни и пълни с енергия, но ще имате желание да постигнете баланс в живота. Не забравяйте за необходимостта от почивка, защото стресът може да доведе до отслабване на имунната ви система и съответно до здравословни проблеми. Непланираните разходи могат драстично да се увеличат през този период. Трябва да се опитате да бъдете пестеливи, а не да губите пари. Ако се стремите към сериозни връзки, сега не е подходящ момента за това. Само се забавлявайте.
Благоприятни дни- 25
Неблагоприятни дни – 21, 22

Близнаци – Ще имате достатъчно мотивация и енергия за постигане на целите, които гоните, не само в краткосрочен работен план, но и в житейски. Няма да позволите да се намесва в живота ви на никого и ще следвате собствения си устрем. Може да бъдете изправи пред трудна задача на работното си място. Контролирайте производителността си, като сами си определите приоритетите и си зададете свои собствени срокове за изпълнение. Венера се намира във вашия пети дом, и това ви гарантира добро прекарване на времето, много романтика, много възможности за почивка и релаксация, от които, разбира се трябва да се възползвате. За сериозна връзка не е благоприятно времето, но ако обичате да флиртувате, нищо не ви пречи да се потопите в новите чувства.
Благоприятни дни- 19, 20
Неблагоприятни дни – 23, 24

Рак –В началото и в средата на седмицата звездите очакват смели и решителни действия от вас. Всички, които желаят обновяване и промяна към по-добро в живота си, ще успеят. Втората половина на седмицата може да бъде свързана с намаляване на имунитета и в резултат на това повишена вероятност от настинки и инфекциозни заболявания. Стойте далеч от тези, които кихат и кашлят. При употреба на лекарства внимавайте. Има опасност от предозиране или може да се допусне грешка при лечението. За нови запознанства периодът не е много успешен. Дори любим човек може да предизвика раздразнението ви. Но трябва да сте сдържани - гневът ви може да се обърне срещу вас.
Благоприятни дни- 21, 22
Неблагоприятни дни – 19, 20, 25

Лъв – Тази седмица ще успеете да се изявите блестящо като лидери. Вземете инициативата в собствени ръце, особено ако такава възможност се предоставя на работното ви място. Но пазете се от прекомерно напрежение и претоварване, за да не получите тежко главоболие в продължение на няколко дни. Това е подходящо време за възстановяване на стари връзки и приятелства. През втората половина на седмицата напрежението в любовта и интимните отношения може да се увеличи. Възможно е да има недоразумения въз основа на невъзможността да се постигне съгласие. Опитайте се да не криете нищо от близкия си човек. В противен случай усещането за подозрение може да се засили.
Благоприятни дни- 19, 20, 23, 24
Неблагоприятни дни – 21, 22

Дева – На работното място не развивайте прекомерна активност. Съществува вероятност да получите допълнително натоварване без материална компенсация. Обърнете повече внимание на своето здраве. Подходящо е за медицински прегледи, диагностика, изследвания и започване на лечение. В отношенията с близките си покажете мъдрост и търпение и най-важното - въздържайте се от мърморене и правене на забележки. Внимателно се отнасяйте и към партньора си. Не изисквайте прекалено много от него, влезте в неговото положение и вместо да го критикувате, внимателно го насочвайте към това, което е правилно от вашата гледна точка.
Благоприятни дни- 21, 22, 25
Неблагоприятни дни – 23, 24

Везни – Ако намерите сили да завършите това, което сте започнали, ви очаква триумф (поне мнозина от вас). Насочете всички усилия към решението на работните задачи и спокойствието ще се върне при вас. Желателно е да запазите емоционалното равновесие и да не се дразните от дреболиите. За тези, които вече имат партньор, щастието с него ще бъде по-важно от всичко друго. Готови сте да пренебрегнете своите интереси в името на общото благо и хармония. Любимият човек ще ви обгърне с нежност и страст, не се отказвайте от тези красиви моменти и се потопете в емоциите.
Благоприятни дни- 23, 24
Неблагоприятни дни – 19, 20, 25

Скорпион – Като цяло периодът ще бъде продуктивен. Завършете старите дела преди да преминете към новите. Бъдете внимателни, когато плащате покупките си. Може би поради лични проблеми не се чувствате много добре. Задавайте си често въпроса: „Кое е по-важно, да бъда прав/а или щастлива/а?” Навярно това ще ви помогне да избегнете конфликти с любимия човек. Нуждаете се от почивка, за да погледнете ситуацията отстрани и да вземете правилното решение. Нови запознанства няма да ви е трудно да осъществявате, вие сте твърде очарователни и с желание общувате. А и вече са ви хвърлили око.
Благоприятни дни- 25
Неблагоприятни дни – 21, 22

Стрелец – Извънредно продуктивна седмица ви очаква. Някои от вас ще сменят длъжността си или ще бъдат повишени. Здравето може да ви създаде проблеми, ако не се научите да се отпускате и да отделяте достатъчно време за почивка. Ако искате да запазите взаимното разбирателство между вас и близкия ви човек, бъдете изключително откровени с него и избягвайте недоразуменията. Влюбените Стрелци ще бъдат склонни да покажат забележителна фантазия, да измислят някои приятни изненади, за да изненадат половинките си. За свободните от вас, твърде е възможно романтично запознанство, но не възлагайте големи надежди за нещо повече.
Благоприятни дни- 19, 20
Неблагоприятни дни – 23, 24

Козирог – Не се страхувайте да експериментирате, да поемете инициативи там, където се налага, чувствайте се свободни да заявите себе си. Във вторник и в петък внимавайте да не предизвиквате конфликт чрез собствените си думи или действия. Действайте уверено, упорито, но тактично, тогава при всякакви обстоятелства ще имате предимство и ще постигнете целите си много по-бързо. През периода не се занимавайте прекалено много със собствените си притеснения, а обръщайте повече внимание на това, което се случва в живота на любимия човек - в работата, в общуването с роднини и приятели.
Благоприятни дни- 21, 22
Неблагоприятни дни – 19, 20, 25

Водолей – Седмицата ще бъде богата на събития, но успехът ви ще зависи изцяло от вас и от решенията, които вземате. Не си давайте много зор, повече се препоръчва да почивате и да обръщате внимание на себе си. Направете план за това, което искате да постигнете. Втората половина на седмицата е неблагоприятна за вземане на финансови решения. Също така е възможно да има измами и загуба на пари при плащане на покупките. Нежелателно е да се дават или да се заемат пари. Партньорът ви ще е склонен да завоалира поведението си и ще избягва да дава директни отговори, а това ще засили вашата подозрителност.
Благоприятни дни- 19, 20, 23, 24
Неблагоприятни дни – 21, 22

Риби – Седмицата ще бъде успешна за вас, ако успеете да откриете и следвате знаците, които съдбата ви изпраща. Вие сте на две крачки от щастлив обрат на съдбата - както в личния си живот, така и във вашата кариера. Не се разсейвайте от дребните неща, докато работите. Бъдете внимателни към нови запознанства. За тези, които имат вече връзка, ще бъде хармоничен период. Все пак се старайте да не прекалявате. Ако се стигне до кавги, те ще бъдат толкова незначителни, че ще бъдат забравени още същия ден. За да може всичко да върви гладко, често си напомняйте, че всеки има право на свободен избор и независими решения.
Благоприятни дни- 21, 22, 25
Неблагоприятни дни – 23, 24