Автор
Десислава Недева

Седмичен любовен хороскоп: Секс за Рака и греда за Козирога

Тази седмица се очаква да бъде особено динамична за всеки един знак от зодиака – много контакти, работа, сметки, съобщения, градски пътувания от точка до точка. Пълнолунието, което ще се случи във вторник, ще ни донесе нов прилив на енергия и мечтите ни малко по малко ще започнат да придобиват реалистична форма. В средата на седмицата, когато Плутон прави точен хармоничен аспект със Слънцето, ще проявим желание да контролираме по-изкъсо живота си. Амбициите в работата ще нараснат, както и цялостната ни решителност да осъществим целите си. Към края на седмицата, когато Плутон квадратира Венера, внимавайте с прекаленото идеализиране на вашия любим, а също така се пазете от флирт с неподходящ представител на противоположния пол. Преценките ви са леко замъглени, затова не предприемайте решителни стъпки в интимните отношения.

Как ще се отразят тези небесни аспекти върху любовния живот на всяка една зодия, вижте в следващите редове:

Овен

Тази седмица ще бъде доста забавна за вас, Овни. Със сигурно няма да ви е скучно, дори на по-интровертните представители ще им се иска да останат за малко незабелязани, за да успеят да презаредят батериите. И все пак звездите ви съветват да излезете и да декларирате чувствата си на всеослушание. Кажете на децата си, че ги обичате, на родителите си, че ги уважавате и цените, а на любимия – че ще отидете и до края на света с него.



Телец

Страшно спокойствие е обзело всички Телци в любовен план. Поне не е нещо, което е нетипично за тяхната природа. Затова, скъпи, отдайте му се. Или пък точно обратното – излезте и се забавлявайте. Направете нещо безразсъдно и щуро. Излезте от зоната си на комфорт и забършете сладура, който ви се усмихва от съседната маса в кафенето срещу офиса. Може и да не излезе нещо сериозно, но поне няма да скучаете.

Близнаци

Тази седмица звездното небе ви се усмихва и ви благославя с положителната си енергия. Излъчвате неустоим чар и ако преживявате кофти период във връзката си, сега е моментът да обърнете колелото и да разровите жарта. Семейните двойки с деца трябва да обърнат по-сериозно внимание на нуждите на своите отрочета. Молбите им не са прищявки, а реален зов за помощ, който не бива да бъде пренебрегван.

Рак

На всички Раци ще им се струва, че времето сякаш лети и ще започнат от рано да си правят равносметка за изминалата година. Това ще ги подтикне към по-смели и дръзки постъпки, особено на любовния фронт. Обвързаните ще разрушат някои табута в леглото, а самотните ще намерят лесно нов обект на сексуалните си фантазии, които бързо да превърнат в реалност.



Лъв

Това ще бъде седмицата на трансформациите за вас, Лъвове. Уверете се, че сте премахнали от живота си всички хора и мисловни модели, които ви дърпат назад или ви правят нещастни. Енергията на Скорпиона, която витае наоколо, ви прави още по-сексуално ориентирани, а страстта ви сякаш е изписана на лицето. Обвързаните Лъвове е добре да се въздържат от погледи встрани и небрежни флирт сцени, защото могат да бъдат изловени от своите половинки. Към края на седмицата напрежението ще се разсее и отново ще демонстрирате романтичната си и нежна натура.

Дева

Опитвате се да го давате лежерно, но всички ваши опити да се успокоите сякаш водят до още по-голяма интензивност в преживяванията. Обвързаните Деви ще проведат сериозен разговор с половинката, след който връзката им ще премине на следващо ниво – сватба, годеж, нов член на семейството. Свободните представителки пък ще се лутат в избора на нов спътник в живота. Не е сега моментът, Деви, просто се забавлявайте.

Везни

Седмицата ще започне спокойно за любовния свят на Везните. Към средата на периода се очаква раздвижване в положителна посока. Ще настъпи едно оживление, ще струи любов и планове ще се кроят в безоблачните им партньорства. Необвързаните ще се наслаждават на своята свобода и дори ще отричат силното привличане, което изпитват към свой колега. Е, няма да е за дълго, защото наближават коледните офисни партита, а както знаем там се случват доста интересни неща.



Скорпион

Тази седмица ще сте потънали в собствените си негативни мисли и това ще ви попречи да изживеете щастливите моменти на стабилната връзка, в която се намирате. Не саботирайте собственото си благоденствие с прекалено критично мислене и изолация. Необвързаните пък ще пропуснат доста ясни сигнали, които им изпраща мистериозен обожател. Всъщност той не е толкова мистериозен, защото е част от обкръжението ви, но с вашата самовглъбеност го отдалечавате все повече от себе си. Време е да отворите очите и сърцето си за любовта.

Стрелец

Добри новини за любовния живот на Стрелците. Звездите ви даряват с голяма доза сексапил, харизма и очарование, което е гарант за щастливи седем предстоящи дни. Семейните представители ще чувстват хармонията в своя дом, а необвързаните ще имат много поводи да срещнат истинската любов в човешки облик.



Козирог

Ще ви се струва сякаш проблемите ви няма да имат край през тази седмица. Пригответе се за много конфликти и търкания, както и недоразумения в комуникацията си с околните. Тъкмо ще оправите една каша и ще се забъркате в нова. Изобщо, ако може да проспите тази седмица, ще е най-добре. И все пак, вижда се светлина в тунела. През уикенда сякаш с магическа пръчка ще си върнете душевния комфорт и хармонията ще възтържествува във вашите взаимоотношения.

Водолей

Седмицата няма да бъде от лесните за Водолеите. Още в понеделник се очаква да изпитат силна неудовлетвореност от любовния си живот. От дълго време търсят и искат промяна, но тя така и не се случва. В сряда напрежението ще ескалира и ще избухне малък семеен скандал. Хубавото е, че енергията сякаш ще се върне към своя баланс, а само от вас зависи как ще я канализирате. Свободните Водолеи ще се заплетат в афера с крайно неподходящ партньор, което допълнително ще утежни ситуацията.



Риби

От дълго време изживявате трудни моменти в любовта и това наистина ви е променило. Чувствате се по-силни и по-уверени, че можете да се справите с всяко едно предизвикателство. Сега е моментът да изразите себе си по нов начин пред своя партньор и да видите как ще се отрази тази промяна на вашите отношения. В петък ще се чувствате особено привлекателни. Така и ще изглеждате. Всички мъже ще се обръщат зад гърба ви, за да се насладят на женствеността и харизмата, която носите със себе си. Ще бъдете кралиците на вечерта. Възползвайте се от тази привилегия.

Четете още: 8 неща, които трябва да знаете за детето Водолей