Автор
Десислава Недева

Седмичен любовен хороскоп за всички зодии: Девите ще възродят стара връзка

Благоприятният аспект между Меркурий и Юпитер ни носи много оптимизъм и добро настроение още от началото на новата седмица. В сряда обаче, Сатурн ще прегърне в обятията си Венера и ще ни направи по-интровертни, по-недостъпни за света и някак по-тъжни. Пикът на емоциите ще настъпи в четвъртък, когато е последното за година Пълнолуние. Тогава ще се изправим и пред сериозни предизвикателства, касаещи любовния и финансовия ни живот.

Сега нека да обърнем поглед към всяка една зодия и да разнищим любовния й живот за следващите седем дни.

Овен

Тази седмица не ви съветваме да лежите на стари лаври. Това, че връзката ви в момента върви гладко и безоблачно, не означава, че трябва да стоите със скръстени ръце. Опитайте се да намерите нови и вълнуващи преживявания, които да поддържат пламъка помежду ви. Ако отдавна живеете със своя партньор, може би е време да се замислите за узаконяване на връзката си.



Телец

За съжаление това няма да е най-добрата седмица, която сте имали, Телци. Важно е да се научите да слушате преди да говорите. Позволете на любимия да изрази чувствата си свободно, не го съдете прибързано, а му припомнете защо сте избрали точно него за свой спътник в живота. Необвързаните Телци също няма да имат особен късмет тази седмица. Убедете се, че сте излекували старите рани, преди да се впуснете в нова авантюра.

Близнаци

Близнаците също ще имат трудна седмица що се отнася до любовните въпроси. Сякаш всяка една дума, която кажете, ще се използва против вас. В очите на вашия партньор ще сте най-егоистичният и неблагодарен човек на земята. Пълнолунието в четвъртък е във вашия знак, което допълнително ще утежни ситуацията. Ще сте по-емоционални от всякога, но се опитайте да заглушите ума и да послушате сърцето си. То знае кое е най-доброто за вас.

Рак

Седмицата ще бъде особено вълнуваща за представителите на зодия Рак. С лекота ще избягвате лошите хора и влияние. Ако се намирате в токсична връзка, сега ще почувствате силата да я прекратите и ще се чувствате прекрасно. Наближаващите коледни празници ви правят още по-емоционални и състрадателни. Отворете сърцето си и подайте ръка на близък човек в нужда. За него вие може да сте целия свят, без дори да подозирате това.



Лъв

Седмицата няма да започне обещаващо за Лъвовете. Споровете с половинката ще са опустошителни и вашата непоколебимост няма да ви помогне в изглаждането на отношенията. Внимавайте какво говорите, защото после може да съжалявате за думите си. Към средата на седмицата напрежението ще стихне, а Пълнолунието в четвъртък ще ви помогне да се свържете на едно по-дълбоко ниво с човека до вас. Необвързаните пък ще имат шанса да срещнат интересна и мистериозна личност през уикенда.

Дева

Любовният живот на Девите ще процъфтява през тази седмица. Те знаят как да оползотворят всяка една възможност, която им се предоставя. Венера ще бъде благосклонна към тях и ще повдигне завесата на пословичния им негативизъм. Интересното при тях е, че е много вероятно да съживят от пепелта стара връзка, която предстои да разгръща своя потенциал. Не подхождайте с резерви и предразсъдъци, животът ви дава втори шанс с този човек. Със сигурност не е случайно.

Везни

Съветът към всички Везни е да отделите повече време и внимание на половинките си. Към средата на седмицата ще усетите, че губите почва под краката си, но ако преодолеете това препядствие, връзката ви ще се трансформира в нещо наистина красиво и устойчиво във времето. Необвързаните Везни ще са изненадани към края на седмицата от внезапно споделяне на чувства от страна на недостъпен в техните очи представител на противоположния пол.



Скорпион

Седмицата ще бъде доста хлъзгава за Скорпионите. Повишената ви раздразнителност ще ви навлече непредвидени неприятности. Вероятно таите в душата си обида или гняв и сега тези емоции изплуват на повърхността, заплашвайки да като вулкан. Към края на седмицата ще почувствате облекчение. Съветваме ви да прекарате лежерен уикенд в компанията на добри познати и приятели.

Стрелец

Началото на седмицата ще започне ударно за Стрелците, които ще трябва да се справят с интензивни емоции като ревност, липса на доверие и изобщо комуникацията няма да им бъде силната страна. Към края на седмицата нещата сякаш ще започнат леко да се успокояват, но не очаквайте фойерверки и розови еднорози. Необвързаните Стрелци също няма да се радват на интересен любовен живот, затова е по-добре да насочат енергията си в друга сфера от живота.

Козирог

Седмицата ще е вълнуваща в добрия смисъл на думата за представителите на зодия Козирог. Голямо раздвижване се случва в любовния ви свят и звездите нашепват, че ще е нещо зашеметяващо. Венера и Юпитер танцуват своя валс на дансинга на вашия знак и всички ще го усетите като глътка свеж въздух след дългия период на лишения и ограничения, който е трябвало да изтърпите. Но усилията ви се увенчават с успех и е време да събирате плодовете на своя труд, постоянство и работливост.



Водолей

Тази седмица ще се засили тенденцията ви да дразните околните, вместо да комуникирате качествено с тях. Възможно е да си навлечете гнева на вашата половинка и съветът ни е наистина добре да се постараете с някаква компенсация, за да върнете баланса във връзката. За необвързаните представители на тази зодия обаче, седмицата ще бъде наистина обещаваща. Може и да не срещнете любовта на живота си, но романтичният ви и сексуален живот ще се развива доста приятно към края на седмицата.

Риби

Началото на седмицата ви предоставя уникална възможност да се изправите пред травми от миналото, които ви пречат да се чувствате наистина щастливи в настоящите си отношения. Сега ще придобиете силата и куража да ги посрещнете лице в лице, да ги приемете като част от вас и вашия живот и да ги преодолеете. Тази седмицата вашата сила ще бъде в комуникацията. Използвайте я, за да се сдобрите с бившия, да накарате настоящия да направи нещо за вас или да омагьосате нов мъж на хоризонта. Звездите са на ваша страна.

Четете още: Каква е мисията ви в живота според зодията