Автор
Десислава Недева

Седмичен любовен хороскоп за всички зодии

Овен

Овенът се управлява от планетата на действието Марс, която още в понеделник ще направи своя ингрес в знака на приятелството Водолей. Възможно е човек, на когото много държите и смятате за свой близък и верен приятел, да разкрие своите романтични чувства към вас.



Телец

Вашата планета – покровителка Венера ще премине в знака на Близнаците в петък и ще ви настрои на флиртаджийска вълна. Ще си пишете с няколко мъже едновременно, ей така, за забавление и няма да ви се навлиза в по-сериозни отношения. Чувствате се добре, уверени в себе си и нямате емоционалната нужда да се обвързвате трайно.

Близнаци

Ако си падате по някой тайно от известно време насам, сега е моментът да разкриете чувствата си. Защото когато Венера се настани във вашия знак, звездите работят за вас и ще ви подкрепят във всяко едно начинание. Но ако стоите със скръстени ръце и не признаете любовта си, дори и Венера ще се затрудни да ви помогне.

Рак

Тази седмица ще сте настроени не само на любовна, но на силно сексуална вълна. Готови сте да експериментирате в спалнята и трябва да ви признаем, че доста добре ви се получават експериментите. Дано и партньорът ви бъде отворен за екстремните преживявания, на които сте готови да го подложите.



Лъв

Тази седмица ще имате известни неразбирателства с вашия партньор, които ще вдигнат адреналина ви в небесата. Но благодарение точно на тази изпепеляваща страст поддържате огъня на любовта силно разпален помежду си толкова дълго време вече.

Дева

През следващите няколко дни ще се засили желанието ви да бъдете във форма и да се храните здравословно. Знаем, че сега не можете да посещавате фитнеса, но пък има толкова сладки бодибилдъри, които да следвате в социалните мрежи, че като нищо ще завържете интересни и все по-пикантни съобщения помежду си.

Везни

Ако напоследък усещате лека монотонност в отношенията с любимия и това ви праща притеснителни сигнали за светлото бъдеще на вашата връзка, не се тревожете излишно. Тази седмица се задава към вас с такъв мощен сексуален заряд, че дори Казанова би ви завидял на ентусиазма.

Скорпион

Ежедневието ви е завладяло напълно и романтика през тази седмица няма да има, или поне не такава, за която си заслужава да се пише. За сметка на това пък кипи усилен труд по посока на обзавеждане на жилището или закупуване на ново такова. Емоциите са приятни, така че насладете им се.



Стрелец

Ако от известно време се занимавате с интересна и вълнуваща личност, точно тази седмица е моментът, в който нещата ще започнат да стават наистина сериозни. С чиста съвест може да изтриете профилите си в сайтовете за запознанства и да обновите Фейсбук статуса си на обвързана.

Козирог

Тази седмица ще бъде паметна за представители на зодия Козирог, защото нещо значимо е на път да се случи в любовния им свят. Дали ще узаконят връзката си, ще започнат да работят за бебе или ще научат, че вече са бременни, новините определено са добри и заслужават своето почетно място в календара.



Водолей

Марс не е бил във вашия знак от две години насам, така че възползвайте се от мощната му енергия. Време е за действие, а не за почивка. Откликнете на всички покани за приятелство, които ще се изсипват към социалните ви профили и ще видите, че все някакъв заек ще изскочи от там. А може да бъде и заекът на живота ви.

Риби

Вие по принцип не се славите с особена инициативност, но тази седмица ще надминете дори собствената си инертност. Случват се интересни неща около вас в любовен план, но вие отказвате да покажете дори капчица интерес към хората, с които общувате. Изненадващо, това ще се окаже една доста добра стратегия и ще засили аурата на вашата харизматична личност.

Четете още: Венера влиза в тригон с Юпитер: Срещаме любовта на живота си