Автор
Десислава Недева

Седмичен любовен хороскоп за всички зодии

Овен

Време е да застанете сериозно и да се отдадете само на един човек. Когато Венера има отношения към любовния ви живот, тя ви благославя с желанието да бъдете верни и лоялни партньори. Дори да сте сред необвързаните представители на зодията, времето е изключително подходящо да се запознаете с човек, който има сериозни намерения към вас и с когото ще прекарате може би остатъка от своя живот.



Телец

Ако се намирате в сериозна връзка, през тази седмица ще имате мотивацията и желанието да изразявате любовта и привързаността си към човека до себе си все повече и повече. Освен това ще искате да станете дори по-добър и отдаден партньор, отколкото вече сте, което е похвално и заслужава нашите адмирации. Ако сте свободни в момента, грижата за себе си и опита да се превърнете в една подобрена версия на себе си ще работи само във ваша полза.

Близнаци

Обвързаните представители на зодия Близнаци ще се радват на засилен романтичен период в своите взаимоотношения. Свободните от своя страна ще усетят сериозен подем в любовния си живот. Ще завалят десетки предложения за срещи, а и кандидатите ще си ги бива. Не се учудвайте, ако някой сладък непознат ви разкрие чувствата си на прекалено ранен етап от вашите взаимоотношения. Вие просто излъчвате позитивна и вдъхновяваща енергия и останалите биват запленени от вашия чар и магнетизъм.



Рак

Любовният ви живот ще става все по-ориентиран към дома и романтиката ще ви зове пред камината или телевизора вкъщи. Ако от скоро се срещате с някое ново гадже, очаквайте да ви изненада със среща с родителите. Посрещането ще бъде топло и уютно, така че няма от какво да се притеснявате. Ще ви приемат като част от семейството и връзката ви ще се издигне на следващо ниво във вашите отношения. Нищо чудно да се заговори за пръстени, сватби, бебета. Но вие сте готови вече за тази стъпка, така че изненади няма да има.

Лъв

Любовните въпроси определено ще владеят сърцето и ума ви през тази седмица. Ще се наложи да вземете важно решение, така че мислете разумно, преди да предприемете промените. Искате най-доброто за себе си и любимия човек, затова ще бъдете склонни на големи компромиси в името на щастливото ви бъдеще заедно. Необвързаните представители на зодията ще имат кратък флирт със секси съсед, който наскоро се е нанесъл в ново жилище близо до вас.



Дева

Тази седмица ще ви бъде много по-лесно да направите компромис за вашия любим що се отнася до финансовите въпроси. Ще се наложи да направите общ план за бъдещото си бюджетиране, ако искате да изпълните всичко, което сте планували заедно. Всъщност ще останете изумени от това колко находчиви и разумни предложения ви отправя вашия партньор и ще си изградите едно по-високо мнение за него и сериозността на неговите намерения към вас.

Везни

Време е за ново начало в любовта, Везни. Венера, повелителката на любовта, ще се настани удобно във вашия знак, в който се намира в екзалтация и ще раздвижи позаспалия ви напоследък романтичен свят. Ако въздишате по някого от известно време насам, звездите ще ви дадат смелост и кураж да покажете по някакъв начин какво чувствате. А късметът, който ви се дава от небесата, ще бъде на ваша страна. Така че оставете предразсъдъците зад себе си и давайте смело напред.



Скорпион

Пълнолунието, което ни очаква в събота, ще се случи във вашия знак, тежко аспектирано от Уран. Чувствайте се предупредени. Възможни са сериозни скандали с вашите половинки, като причината за караницата ще бъде основно в тях и склонността им да преиграват. Запазете самообладание и покажете колко над нещата можете да бъдете. Ако се наложи, разделете се за няколко дни, докато утихнат страстите. Не се притеснявайте, това ще бъде само временна раздяла.

Стрелец

Напоследък любовният ви живот е истинска бъркотия, но това в никакъв случай не трябва да ви изкарва извън релси. Освен това разполагате с много и добри приятели, които ще ви помогнат да преодолеете препятствията с лекота. Вслушайте се добре в думите и съветите им, защото нещата отстрани изглеждат много по-различно отколкото вие самите ги виждате. Пристрастни сте и не може да заглушите емоциите, които бушуват във вас.



Козирог

Очакват ви щастливи събития и сериозни раздвижвания в любовния живот на Козирозите през тази седмица. Дори те няма да издържат на напрежението и ще демонстрират емоциите си открито. Това ще изненада всички, включително и тях самите. Промените в поведението им е като глътка свеж въздух за дългите връзки и причина за свободните представители на зодията най-накрая да открият единствения.

Водолей

Независимо от социалния ви статус, вие ще се чувствате значително по-оптимистично настроени от обикновено в любовно отношение. Ако сте свободни, ще се наслаждавате на свободата си и ще гребете с пълни шепи от ергенския си живот. Важно е да оценявате положителното във всяка една ситуация и да не влизате в ролята на жертва. Обвързаните Водолеи пък ще открият много нови хоризонти пред себе си заедно със своите спътници в живота.



Риби

Любовта е процес на даване и приемане, а както знаем вие нямате никакъв проблем с отдаването на време, средства и енергия. Тази седмица ще получите признание за отношението си от човека до вас, което ще ви поласкае и ще ви накара да летите в облаците от щастие. Този жест ще бъде едно своебразно обещание, че каквото и да се случва, той знае, че винаги може да разчита на вас и дълбоко цени вашата отдаденост в любовта. Той би направил същото и за вас, затова бъдете спокойни, че най-накрая сте открили своята половинка в живота.

Четете още: Ето как ви манипулира всеки един знак от зодиака